Omorina

ista stvar kao i vetar i hladnoca.

upoznao sam jednu ruskinjicu pravu iz sibira
i pricala mi je kako se u sibiru nikad nije smrzla iako je bilo strahovito hladno a ovde se cesto smrzne
kaze tamo je hladno, obuces se toplo i to je to ali ovde zbog kosave kaze sta god da obuce probije je i hladno joj je.

Ja ne mogu na pecanje jer je previse vruce i aa sunce od 7 ujutru, predvece nije kao nekad vec najace sunce je bas tada...

Ranije sam pecao ujutr i predvece leti a sad ne ni to cak ni na kupanje ne mogu jer se osecam a neprijatno i izgorim vise u vodi nego napolje, osusim se oznojim posle 10 minuta tako da bez dobre hladovine odmah posle kupanja ne isplati mi se da izlazim...

Noc je normalna i tad izadjem nekad u setnju i na pivo ali nezgodna je za pecanje...

Kad sam bio osnovna skola i srednja malo sunce je bilo normalnije sad przi i gusi...
Pre nekoliko godina jutra su bila prijatna sad ni to a predvece takodje...

Uopste nije normalno i babe i slicni nisu u pravu kad pocnu da pricaju mi smo u nase vreme...Niste na ovu zegu i vrucinu sa visokim uv zracenjem i kraj...

Ja ne mogu na pecanje jer je previse vruce i aa sunce od 7 ujutru, predvece nije kao nekad vec najace sunce je bas tada...

Ranije sam pecao ujutr i predvece leti a sad ne ni to cak ni na kupanje ne mogu jer se osecam a neprijatno i izgorim vise u vodi nego napolje, osusim se oznojim posle 10 minuta tako da bez dobre hladovine odmah posle kupanja ne isplati mi se da izlazim...

Noc je normalna i tad izadjem nekad u setnju i na pivo ali nezgodna je za pecanje...

Kad sam bio osnovna skola i srednja malo sunce je bilo normalnije sad przi i gusi...
Pre nekoliko godina jutra su bila prijatna sad ni to a predvece takodje...

Uopste nije normalno i babe i slicni nisu u pravu kad pocnu da pricaju mi smo u nase vreme...Niste na ovu zegu i vrucinu sa visokim uv zracenjem i kraj...
То је последица климатских промена.

ima leka. pre neku godinu sam bio u Atinu. Danju i do 43 stepena, blindirani u hotelskoj sobi, debele trostruke zavese, klima, tusiranje svaka dva sata,................i tako od ujutru od 8-9 pa do pred ponoc, ...........Oko ponoci, pocinje zivot u Atini. Svi izlaze na ulice, restorani puni, muzika, ulicni zabavljaci, korzoi, promenade,.......ko u kosnici, taksisti preplavljuju atinske ulice, zivot buja..........sve do pred zoru, a potom se narod razilazi , zavlace se u svoje stanove, kancelarije, hotelske sobe, gde u toj izolaciji provode ceo dan..............do pred ponoc, a potom opet, novi krug.

Pa razumeš, kritična je noć !
Oduvek u Beogradu ume leti da bude +40C, ali noću popusti.
Ali sad ne popušta, nanu mu naninu ... 😡

Back