Omorina

ne znam zasto kukate?
ne iskljucujem klimu vec 5 dana i super je u stanu, lepo se spava, ne oseca se vrucina a i kad izadjem da se prosetam vratim se u prijatno.

progres nam je olaksao zivot.

Zavisi šta si obukao za noćnu vožnju. :lol:
imao sam cak i zastitne rukavice :D

ali bez zezanja.. sasvim mi je fino bilo, vetric je pirkao, nisam osecao vrucinu osim sto sam se bas znojio i popio litre tecnosti :D

prijalo mi je ali rekoh ajde da ne preterujem... poceli drugi da mi pricaju kako trosim nepotrebno organizam :eek: pa sam sad prestao dok malo ne zahladi

Oduvek znam, omorina je kad u ponoć temperatura ne silazi ispod 30C.
E pa ovih dana u Beogradu imamo omorinu. Zaebata stvar ... 😰
ima leka. pre neku godinu sam bio u Atinu. Danju i do 43 stepena, blindirani u hotelskoj sobi, debele trostruke zavese, klima, tusiranje svaka dva sata,................i tako od ujutru od 8-9 pa do pred ponoc, ...........Oko ponoci, pocinje zivot u Atini. Svi izlaze na ulice, restorani puni, muzika, ulicni zabavljaci, korzoi, promenade,.......ko u kosnici, taksisti preplavljuju atinske ulice, zivot buja..........sve do pred zoru, a potom se narod razilazi , zavlace se u svoje stanove, kancelarije, hotelske sobe, gde u toj izolaciji provode ceo dan..............do pred ponoc, a potom opet, novi krug.

ima leka. pre neku godinu sam bio u Atinu. Danju i do 43 stepena, blindirani u hotelskoj sobi, debele trostruke zavese, klima, tusiranje svaka dva sata,................i tako od ujutru od 8-9 pa do pred ponoc, ...........Oko ponoci, pocinje zivot u Atini. Svi izlaze na ulice, restorani puni, muzika, ulicni zabavljaci, korzoi, promenade,.......ko u kosnici, taksisti preplavljuju atinske ulice, zivot buja..........sve do pred zoru, a potom se narod razilazi , zavlace se u svoje stanove, kancelarije, hotelske sobe, gde u toj izolaciji provode ceo dan..............do pred ponoc, a potom opet, novi krug.
atina je drugo
vlaga je drugacija i daleko je prijatnije na 40 stepeni tamo nego ovde.

Da, kod nas je bas suv vazduh kad su te vrucine ...secam se u Italiji kad sam bio pre par godina, tamo su vrucine straobalne ali opet je drugacije i podnosljivije zbog vlaznosti vazduha.

Back