Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja kad radim po vrucini, nakvasim kacket skroz i majicu delimicno, jeste osvezi ali se osusi za 20 minuta.Američki indijanci nakvase čaršav pa se time pokrijiu kad su nesnosne vrućine
Naravno, tako nešto će Srbe na mestu da ubije, baš kao i promaja.
kad su ovakve vrucine mislim da postoji zakon koji zabranjuje rad napolju.Kad su velike vrucine i radi se napolju, tu nema znojenja, to je kuvanje bukvalno....kad je oko 30 c onda se covek znoji manje vise.
ja se i sad tusiram toplom vodomI nikad ne jurim pod tusem cim zavrsim posao, nego sacekam 2-3 sata da se organizam ohladi i adaptira pa tek onda i nikad problema nisam imao.
Ma kakav zakon, ja privatno radim, mora da se zaradi neki dinar, to niko ne pita., ali ja odredjujem kad radim i koliko.kad su ovakve vrucine mislim da postoji zakon koji zabranjuje rad napolju.
Ne valja kad je organizam prevreo, mora da se ohladi postepeno inace moze da dovede do temperature pa cak i groznice, sve to ima svoje.ja se i sad tusiram toplom vodom![]()
Zavisi šta si obukao za noćnu vožnju.ako kazem da sam pre par dana vozio i bicikl uvece oko 20h rekao bi da sam boodala![]()
imao sam cak i zastitne rukaviceZavisi šta si obukao za noćnu vožnju.![]()
..pa dobro tad Sunce vec zalazi pa i moze.ako kazem da sam pre par dana vozio i bicikl uvece oko 20h rekao bi da sam boodala![]()
krenuo oko 19 i taman sunce zalazi i do nekih 21 kad je zaslo i morao sam da palim svetla...pa dobro tad Sunce vec zalazi pa i moze.
ne vozim u kupacim gacamaZamišljam te na biciklu u kupaćim gaćama.
Kako drugačije?![]()
ima leka. pre neku godinu sam bio u Atinu. Danju i do 43 stepena, blindirani u hotelskoj sobi, debele trostruke zavese, klima, tusiranje svaka dva sata,................i tako od ujutru od 8-9 pa do pred ponoc, ...........Oko ponoci, pocinje zivot u Atini. Svi izlaze na ulice, restorani puni, muzika, ulicni zabavljaci, korzoi, promenade,.......ko u kosnici, taksisti preplavljuju atinske ulice, zivot buja..........sve do pred zoru, a potom se narod razilazi , zavlace se u svoje stanove, kancelarije, hotelske sobe, gde u toj izolaciji provode ceo dan..............do pred ponoc, a potom opet, novi krug.Oduvek znam, omorina je kad u ponoć temperatura ne silazi ispod 30C.
E pa ovih dana u Beogradu imamo omorinu. Zaebata stvar ...![]()
Što si ti pametniji od popa?ne vozim u kupacim gacama![]()
atina je drugoima leka. pre neku godinu sam bio u Atinu. Danju i do 43 stepena, blindirani u hotelskoj sobi, debele trostruke zavese, klima, tusiranje svaka dva sata,................i tako od ujutru od 8-9 pa do pred ponoc, ...........Oko ponoci, pocinje zivot u Atini. Svi izlaze na ulice, restorani puni, muzika, ulicni zabavljaci, korzoi, promenade,.......ko u kosnici, taksisti preplavljuju atinske ulice, zivot buja..........sve do pred zoru, a potom se narod razilazi , zavlace se u svoje stanove, kancelarije, hotelske sobe, gde u toj izolaciji provode ceo dan..............do pred ponoc, a potom opet, novi krug.
ne , ali stvarno mi je bio simpa prikaz..to nikako nisam ocekivao iako je normalnoŠto si ti pametniji od popa?![]()
To je zbog mora.atina je drugo
vlaga je drugacija i daleko je prijatnije na 40 stepeni tamo nego ovde.