Omladinske patriotske organizacije?

Издајниче, шта би србски цар Лазар рекао на ово?

Заштитни знак Српског културног кола је син светог цара Лазара - Деспот Стефан Лазаревић, највећи просветитељ Србије тога доба.

У његово време је Србија била једна од културно најразвијенијих европских земаља, са првим назнакама ренесансе, која је касније настала у Италији.

1_148084.jpg

Те ствари тек треба да се покрену, пре свега на неком вишем нивоу, студентском најмање, а кад се ствар загреје - почети чишћење старих црвених кадрова из културе првенствено, тиме отворити простор за музику филмове новине и друге ствари које прате препород. Треба радити без буке ал истрајно и промишљено и не наседати на провокације. Истовремено покренути и сличне ствари код других нација које живе у Србији, изузев можда хрвата и муји, јер мује могу само исил опцију да понуде а хрвати нацизам, у најлепшем случају маскиран ал ипак видљив.

Највећа бољка патриотксих српских организација су финансије, као и у свим осталим организацијама.

Зато се аплицира за пројекте у министарствима, која се финансирају из буџета. Добро је имати некога у министарству, јер тако пројекат више шанси да прође. Онда и активности могу да се финансирају, кад се има лове.

Заштитни знак Српског културног кола је син светог цара Лазара - Деспот Стефан Лазаревић, највећи просветитељ Србије тога доба.

У његово време је Србија била једна од културно најразвијенијих европских земаља, са првим назнакама ренесансе, која је касније настала у Италији.

1_148084.jpg

LADNO BIL GEJTS U SRPSKOM KOLU?! :eek:

koliko plaćate praćenje?

Да ниси ти мало матор за причу о омладинским организацијама? Мсм..знам да си детињаст до бола, ал' си брате много матор. Не баш к'о Блајби...ал' за причу о омладинцима и омладинкама више ниси.

Да ниси ти мало матор за причу о омладинским организацијама? Мсм..знам да си детињаст до бола, ал' си брате много матор. Не баш к'о Блајби...ал' за причу о омладинцима и омладинкама више ниси.

još uvek sam u medicinskoj kategoriji - stariji omladinac
PRC!

a te seosko-menadžerske definicije - mladi ste al nemate iskustva pa nećemo da plaćamo ili imate iskustvo ali ste eto matori pa opet nećemo da plaćamo, to me zaebi

Vučić je u klasi seniora...
pa mnogi svršavaju na njega...
i ja se popišam...

a ti kad pišeš imam utisak da si uoči punoletstva...
u koju gimnaziju ideš?
kad radiš domaći?

Poslednja izmena:

Back