Омиљени млади форумаш/форумашица?

Ovde je kao u haškom tribunalu,pošto je praksa bila da se nakon 2/3 odslužene kazne može izaći iz zatvora pa se u jednom trenutku postavilo pitanje koliko su 2/3 od doživotne i onda su uveli standard da je doživotna otprilike 50 godina 🤣🤣🤣 tako se i ovde gadjamo 🤣
Ето јутрос научих и ово везано за Хаг🤭

Eeee,@bernardo ce mi biti najomiljeniji jer je i jedini za kojeg znam iz neke interakcije ovde,sto ne znaci da bi to bio jedini razlog ako bih znala jos neke pripadnike kategorije mladih✅👀👾

I da,zaintrigirana sam da pogledam taj video,originalno bas,svaka cast za ideju🦾😎

Ja necu ni da spominjem iz koje sam kategorije i onako blage veze niko( iko) nema ko sam🌀🤖😁
Хвала много. Него видео траје 20 минута бојим се да не смори јер нисам сецко а данас је поента што краће то боље :/

Od mene mozes samo gluposti da naucis a sto se videa tice slobodno ti cepni njega u punom trajanju pa koga zanima gledace :)

Razmisljam se i ja da postanem blogerka 🤣🤣 samo kamionska 🤣🤣
Шта фали? Имаш таквог садржаја на ЈТ. Камиомџије који влогују о путевима, причају, и бгм имају прегледе👍

Imaš ovde još mladih forumaša.
Ako se ne varam @Путин012 , @Zar nije torta hladna, ne mogu trenutno da se setim ali ih ima.
Дајте бре људи јављајте се навратите код нас мало да се дружимо

@Путин012 путине човече ако треба неку тему ћемо и о русији отворит (невезано за рат да не наебемо🤣)

Back