- Poruka
- 24.387
Neznam šta da kažem na to"знаш мени нетреба школа. Ја сам завршио ону најбитнију, животну. Ту сам доктор наука,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neznam šta da kažem na to"знаш мени нетреба школа. Ја сам завршио ону најбитнију, животну. Ту сам доктор наука,
Мораће те да сазна теNeznam šta da kažem na to![]()
Da li mi je utisak varljiv ili je ledena kraljica počela da se topiĆao ćao
Pošalji mi kad ga stavišБиће биће. Снимих неки видео занимљив за крсту, конто сам да то сутра изедитујем и ставим на YT
Не знам не знам , јавила ти се, то је напредак у односу на мршDa li mi je utisak varljiv ili je ledena kraljica počela da se topi![]()
Немаш бриге!Pošalji mi kad ga staviš![]()
Ovu forumašicu da sam na tvom mestu nikako ne bih izostavljao:
Hmmm, razmisliću o tomeHmmm,mlada damo ti i @bernardo bi trebali takve poruke razmjenjivati u pp
Решавај ти своје проблеме са вајтвард а марија и ја ћемо да уживамо у видеу. Уствари ја има да се намучим око едита, а она и ви ћете (ваљда) уживатиHmmm,mlada damo ti i @bernardo bi trebali takve poruke razmjenjivati u pp
Та је твоја добри мој земљачеOvu forumašicu da sam na tvom mestu nikako ne bih izostavljao:
https://forum.krstarica.com/threads/fotkice-forumasa-i-forumasica-11.958650/page-623#post-47536514
Mnogo taj zna za svoje “mlade” godine@MrNapokon има и оних који су "млади у души"!!
Pa sad gledam pošto su uveli standard da se omladincem smatra osoba do 27 godina,ja više ne spadam u omladinuOmiljeni mladi forumaš, Bernardoa čini mi se da zaista nema mnogo nas mladih ovde
СтармалиMnogo taj zna za svoje “mlade” godine![]()
Значи до од 16-27?Pa sad gledam pošto su uveli standard da se omladincem smatra osoba do 27 godina,ja više ne spadam u omladinudoduse ja sam uvek bio starmali
![]()
Ti ces za mene uvek biti cupavi mladic koji sredjuje frizuru samo kad oblaci odeloPa sad gledam pošto su uveli standard da se omladincem smatra osoba do 27 godina,ja više ne spadam u omladinudoduse ja sam uvek bio starmali
![]()
Danas sam baš vozio bus u odelu i sredio sam frizuru hahahaTi ces za mene uvek biti cupavi mladic koji sredjuje frizuru samo kad oblaci odelo![]()
28 punih od skoro vala...tako da se vise ne ubrajam u "mladinu" sto bi slovenci rekliЗначи до од 16-27?
varljiv je.Da li mi je utisak varljiv ili je ledena kraljica počela da se topi![]()
Битно ко што сам реко горе да си у срцу млад28 punih od skoro vala...tako da se vise ne ubrajam u "mladinu" sto bi slovenci rekli![]()