gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нека буде 27.Dokle su mladi? Nekad su omladincima smatrani oni do 27. godina. Ne znam kako je sad.
Љххахахахааха тако је@pura moca
Ne čini čovjeka mladim godine koje u gujici ima, već ono kako se ponaša i kako sija!
valjda si ti jedini omladinac ovde.
Ма нисам, има нас јошvaljda si ti jedini omladinac ovde.
nas 10 prosecnih kada bi preprojao, imali bi oko 100 zuba zajedno
omladinac ili ne, zvucis kao mi sa 40,50+иако нема много избора али девојка је супер и на месту!!
@pura moca
Ne čini čovjeka mladim godine koje u gujici ima, već ono kako se ponaša i kako sija!
Evo me.Đes bolan Sil
Omiljeni mladi forumaš, Bernardo a čini mi se da zaista nema mnogo nas mladih ovdeМа нисам, има нас још
Омиљена млада форумашица @marija288 иако нема много избора али девојка је супер и на месту!!
Ti si na mestu, stavio bih te na prvom mestu ubedljivo nego eto u medjuvremenu postade mod
Не зззериomladinac ili ne, zvucis kao mi sa 40,50+
kad nema bolje, dobra je i ova krezuba
Професорка @LagertaEvo me.
Počela školska godina, pa nazad u Krstine klupe.
Биће биће. Снимих неки видео занимљив за крсту, конто сам да то сутра изедитујем и ставим на YTOmiljeni mladi forumaš, Bernardo a čini mi se da zaista nema mnogo nas mladih ovde
Колко он има година?@Maki!, od njega i matori popovi imaju sta da nauce
Хахахахахахаа знао сам
У међувремену....све у крацTi si na mestu, stavio bih te na prvom mestu ubedljivo nego eto u medjuvremenu postade mod
"знаш мени нетреба школа. Ја сам завршио ону најбитнију, животну. Ту сам доктор наука,