tuc muc
Poznat
- Poruka
- 9.006
Koliko god da su sentisi i ta neka po meni zenska muzika pozeljni zbog eventualnih stiskavaca u tim prilikama cesce se desavaju neprijatnosti usled nekontrolisanog ocvrscavanja.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tarantino!Ali, sto bi rekao Tarantino, ima i tih nekih ljubavnih pesama koje su dovoljno zivahne da se mogu otplesati u paru, bez opasnosti da dodje do prekomernog intimiziranja, gde vijugava gracioznost igraca moze u punoj meri da se iskaze, npr. poznavao sam dvoje koji su uspevali da plesu i uz onu "If Only I Could" Sidnija Jangblada, a to je rekao bih sladunjava pesmica namenjena lepsem polu.
Tarantino!
Super izborMeni je ova zena savršena dok pleše šašavo ali mi ples nije ženskast. Naprotiv, ples mi lici na Tarantina, kao i kompletna muzika iz njegovih filmova.
Zavodljivo ženskaste su mi one, ne znam, tokom kojih se zaljubim u izvođača.
Recimo, Sensitive kind, JJ Cale. Ja se tačno zaljubim u njega. Još strašnije padnem u emotivni intermeco kada čujem Thousand kisses deep, to je "moja pesma" koju ne dam nikom!
Ženskaste su mi i verzije tuđih pesama koje lepše izvedu žene. Recimo Just like a woman mi finije zvuči kada je peva Gainsbourg ili Because the night kada peva Patti Smith. Moj dragi se ne saglasava.
On će radije čuti Dylan-a a ja ću radije pustiti Baez.
Kada mi dan nije neki i kada osetim da mi treba malo bockanja, volim da pustim Tininu live verziju Proud Mary sa Wembley-a. Za nekoga je to dobra pesma a meni je malo više od toga.
Medjutim, ako bih birala jednu pesmu za ovu temu izabrala bih Sensitive kind i ako bih birala jednog čoveka koji me uvek ponese gde treba, to bi bio Clapton. Znam da ga vole i muškarci ali ne baš na isti način, čini mi se. Mene jednostavno smiri.
sta bi tetka lektrika tek rekla za ovu verzijuИ ову. Најбољи глас код нас.
Klimaks sigurno izgleda uzbudljivije?"Енд нау фор самтинг комплитли дифрент", један прави ХИТ!
(Живот пише романе, тај рад)