Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.513
Još jedna dobra stvar od "Nine".
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Iskreno,nikad mi nije palo na um da pjesme dijelim na muske i zenske.Ne volim da izdvajam i preindiciram ali postoje te "zenske pesme". Koje su vase?
Naravno tema je i za muskarce
Diskusija jeIskreno,nikad mi nije palo na um da pjesme dijelim na muske i zenske.![]()
Kakva ''družba''? Da li ti smatraš muškarce i žene jedinkama dve različite vrste? Ako tako misliš, ti imaš veliki, teško ili nikako rešiv problem.Diskusija je
vodjena. To je gruba
podela ali te podrzavam. Bitna je druzba![]()
F63Kakva ''družba''? Da li ti smatraš muškarce i žene jedinkama dve različite vrste? Ako tako misliš, ti imaš veliki, teško ili nikako rešiv problem.
Ovo je forum. Na neku poruku ili komentar može da odgovori bilo koji forumaš. Ovaj put sam ja taj ''bilo koji''.F63
Ko se tebi obratio.
Naravno da hoću. Ako ti se ne sviđa šta pišem, imaš ignore opciju u profilu a mene je baš briga.Onda se meni NE obracaj!
Ovo je neko derište.Црни, јел ти ово жена
Свађате се као да јесте...
blink blinkOvo je neko derište.
Taj bi me ups ne smem da kazem.Играју игрицу... Улоге: црна брада и дериште.
Зима је. Боље него да се играју стопирања![]()
A ima i voajera.Играју игрицу... Улоге: црна брада и дериште.
Зима је. Боље него да се играју стопирања![]()
Што појачава тензију и узбуђењеA ima i voajera.![]()
Prava žena zna pos'o a derište, derište mora u vrtić pa na školovanje, pa treba mnogo vremena da poraste.Do tad ja više neću biti crna brada nego starac Fočo.Нема их...
Или смо погодили или Бради права жена извлачи уши.
Такорећи Седа брадаPrava žena zna pos'o a derište, derište mora u vrtić pa na školovanje, pa treba mnogo vremena da poraste.Do tad ja više neću biti crna brada nego starac Fočo.