- Poruka
- 63.755
Ооок, пратим ја, ред је нешто и да научим...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoji citav niz domacih pevaca ciji repertoar je namenjen pretezno zenskoj publici, to su npr. oni koji pune ili su nekada punili hale na tradicionalnim osmomartovskim koncertima, tu su i vremesni, ali slavni i osvedoceni estradni donzuani poput Chole, koji uglavnom gadja pesmama zene, mada ima i univerzalnih hitova, ono "Druze Tito mi ti se kunemo" i naravno "Madjaricu".Е, ебга, ја целог живота мислила да сам женско.
Tako je, potseti me kolega Brada i na ostale predstavnike bosanskog eks YU pop-roka, kad sam bio klinac klinke su slusale Crvenu jabuku, Plavi orkestar i to, to smo smatrali muzikom za curice.
Golubicu je napisao Duško Trifunović a prvi put izvela grupa Zov. Sarajevo je i srpski grad, još uvek.Tako je, potseti me kolega Brada i na ostale predstavnike bosanskog eks YU pop-roka, kad sam bio klinac klinke su slusale Crvenu jabuku, Plavi orkestar i to, to smo smatrali muzikom za curice.
Golubicu je napisao Duško Trifunović a prvi put izvela grupa Zov. Sarajevo je i srpski grad, još uvek.