Sara
Poznat
- Poruka
- 7.506
Ne volim da izdvajam i preindiciram ali postoje te "zenske pesme". Koje su vase?
Naravno tema je i za muskarce

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е, ебга, ја целог живота мислила да сам женско.Pa sentisi brate mili, tako te balade, po difoltu cure gotive to sto udara na emocije, mada ima i cura dzambasa, pa slusaju i turbo i rejv.
Знам мушкарце који су уз ову песму боловали раскиде...наручивали у кафани, после мнооого пића, кад попусте кочнице.Od ženskih jedna od lepših...
PrelepoOd ženskih jedna od lepših...
znam i ja.Знам мушкарце који су уз ову песму боловали раскиде...наручивали у кафани, после мнооого пића, кад попусте кочнице.
Зато сам и питала које су то женске песме...znam i ja.
ima tekst koji može da se peva u sve tri opcije
u svakom slučaju lepa pesma
Mislim one koje svojim tekstom definišu ko se kome obraća.Зато сам и питала које су то женске песме...
To su one u kome se zena pravi da nista ne zna a ustvari utvrdjuje pazar.Зато сам и питала које су то женске песме...
Ne volim da izdvajam i preindiciram ali postoje te "zenske pesme". Koje su vase?
Коен тврди пазар...мушка песма
Женска је, опија, гаће саме спадајуКоен тврди пазар...мушка песма![]()
Kako dane postoje, meni su neke baš ženskeДа сам јуче умрла, не бих знала да постоје мушке и женске песме...пратићу тему, да видим које су.