Edmund
Ističe se
- Poruka
- 2.923
Koje boje koristite u krečenju?
Volite li isključivo bijelo ili bar neki zid u crveno ili žuto?
Ili u pastelne boje?
Volite li isključivo bijelo ili bar neki zid u crveno ili žuto?
Ili u pastelne boje?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To u jednoj sobi ili u vise razlicitih prostorija po jednu od njih?Narandasta i zelena
Cuti, ja rekoh u istoj.U vise razlicitih.
Muskarci definitivno imaju manje uksa od zena, najblaze receno.Zelena, žuta, narandžasta, crvena, nebo plava
Onako svaki zid da bude različite boje, pa kao onako šarena kocka da bude soba.
Класика. Нема грешке.samo bijelo
to je edina boja koja mi nikada ne dosadi jer je uvijek mogu oplemeniti slikama, policama isl...Класика. Нема грешке.
U principu svako treba da sredjuje dom ili kreci onako kako njemu najvise prija, nema tu "greske" ako to nekom godi i dobro se oseca, samo mi je bilo smesno sto jedino (poneki) muskarci "trpaju boje" koje ne bi ni zene.Класика. Нема грешке.
E ovo su super boje za zidove.
Hvala, samo sto nisam nasla tacne bas u nijansu, zapravo su moje sve te, ali ze nijansu-dve svetlije. Uklapaju se uz sve, ne opterecuju prostor, i "skrivaju" donekle pusacki trag.E ovo su super boje za zidove.
Da, nije za prostor u kome živimo. Iritira.jednom sam bila na moru u apartmanu gdjej je spavaća soba imala roza zidove i neke zelene prige apstraktno kao uzorci. Kada se pogledaju boje kao boje bile su pastelne ali za moj ukus ipak prejake, točno me je ta kombinacija činila nervoznom, mislim sve skupa djelovalo je nekako "prljavo" i psihodelično. Ne mogu do kraja objasniti niti tu kombinaciju boja niti osjećaj koji je budio boravak u takvom prostoru, uglavnom koma