Omiljene boje zidova

Pastelne i tople, ali ne previse napadne, posto sam pusac.

Screenshot 2024-11-30 at 20-44-59 15938.jpg (JPEG Image 600 × 1272 pixels).png

Ne volim jake boje zidova u domu ,volim belu ili neku nijansa žute koja imitira sunčevu svetlost. Detaljima ili nameštajem ubacim nešto jako.
Za prostorije koje su ogromne i nisu namenjene svakodnevnom životu - volim razne boje , i jače i neobične i neke fuzije boja.

U vise razlicitih.
Cuti, ja rekoh u istoj. :fdlan:
Zelena, žuta, narandžasta, crvena, nebo plava ;)

Onako svaki zid da bude različite boje, pa kao onako šarena kocka da bude soba. ;)
Muskarci definitivno imaju manje uksa od zena, najblaze receno.:lol:

Jake boje se mogu koristiti kad su prostorije velike, ali kad su prosecne velicine ili manje, onda jednostavno ide pastel ili belo jer vizuelno povecava tu sobu (ili je bar ne smanjuje, ne "gusi").

jednom sam bila na moru u apartmanu gdjej je spavaća soba imala roza zidove i neke zelene pruge apstraktno kao uzorci. Kada se pogledaju boje kao boje bile su pastelne ali za moj ukus ipak prejake, točno me je ta kombinacija činila nervoznom, mislim sve skupa djelovalo je nekako "prljavo" i psihodelično. Ne mogu do kraja objasniti niti tu kombinaciju boja niti osjećaj koji je budio boravak u takvom prostoru, uglavnom koma

jednom sam bila na moru u apartmanu gdjej je spavaća soba imala roza zidove i neke zelene prige apstraktno kao uzorci. Kada se pogledaju boje kao boje bile su pastelne ali za moj ukus ipak prejake, točno me je ta kombinacija činila nervoznom, mislim sve skupa djelovalo je nekako "prljavo" i psihodelično. Ne mogu do kraja objasniti niti tu kombinaciju boja niti osjećaj koji je budio boravak u takvom prostoru, uglavnom koma
Da, nije za prostor u kome živimo. Iritira.

Back