Omiljena Sex Poza!?

Bravooo
I meni je ta favorit
Ne shvatam druze
kako je to moguce da neko voli da zenska cuti kad je je*e NE SHVATAM DRUUUUUUZEEe umjesto da mu govori "da, ra*zbusi me, udji u mene, zelim da moje citavo tijelo osjeti pritisak od tvog ku*ca, od tog malog dijela tebe u odnou na to koliko razvijeno i krupno tijelo imas" "razbi me" "probi me sa tvojim kosijerom" itd.?????????????????????????????
 
kako zene ne mogu da osecaju kao zene? Mogu. Moraju. Osjecaju kao zene cak i kad to ne osjecaju u svijeti, nesvjesno osjecaju kao zene. Zena je zena, zena je jedan pol ljudske osobe. Zena je isto sto i musko samo sto ima razlicito tijelo

i ja se cudim nekoliko godina :malav: ove mogu - usavrsile su tu vestinu :hahaha: Koju bi zenu morao da nateras da zeli musko , sex kitu ? to samo ovde vidjam :malav: bune se protiv toga strasno :rotf:
 
Sada cu ja da okacim moju omiljenu pozu :per: ako me banujete znacu da samo modovi smeju da kace sexy slike :lol: i za njih pravila foruma ne vaze :malav:


hpDoggy1.pngAe da vidimo kakvi su arsini :ceka: Stvarno mi smucilo da ne smem da pokazem svoju muskost :per: jer je to kao zabranjeno za forumashe a za modove nije :manikir:

- - - - - - - - - -

img-thing
 
Zato volim SL i WebCam tamo svi imaju ista prava za sex :lol: Tamo modovi prave sex sobe i krevete za goste :mrgreen: ovde ti brane da okacis jednu sex sliku msm dok oni kace perverzije i tada pravila ne postoje koja postoje za mene :rotf:

Tako se ne postaje yebach na silu :aha: moras imati konkurencije i dokazes da si bolji :per: zenama a ne tako sto ces banovati svakog hot muskarca sa foruma :lol:

I onda ostanes samo ti i kao woow ja sam najbolji haha :lol: Ja bez koriscenja moci tucam 20 ribe online i sve me zele :aha:
 

Back
Top