Л
Лилит
Gost
Ана Карењина
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
GrEeNWiTcH:Uhmm....zasto li ne mogu da se odlucim?
Tatjana Onjeginova-A.Puskin
Ajde da zaobidjem klasiku malo....dakle...
REMEDIOS-G.G.Marquez-''100 godina samoce''
BABA JELENA-Slobodana Selenica-''Ubistvo s predumisljajem''
NEKE ZENE CIJIH SE IMENA NE SECAM-Charles-a Bukowskog-''Woman'')
mozda i Una...Kaporova....ne znam))(volim budale)
Nije mi jasno kako Anticeva 'Gospodjica' moze nekome da bude najdrazi junak? Ona je tipicni anti-junak i mislim da je poenta knjige u tome da se sam lik Gospodjica nikome ne svidi, nego da citajuci o njenim greskama, naucimo i spoznamo sta je u zivotu stvarno vrijedno. Sama knjiga je odlicna...Duka82:Gospodjica iz istoimenog Andricevog romana
ofelija:Nije mi jasno kako Anticeva 'Gospodjica' moze nekome da bude najdrazi junak? Ona je tipicni anti-junak i mislim da je poenta knjige u tome da se sam lik Gospodjica nikome ne svidi, nego da citajuci o njenim greskama, naucimo i spoznamo sta je u zivotu stvarno vrijedno.Duka82:Gospodjica iz istoimenog Andricevog romana
Драга Офелија, посреди је парадокс негативног књ. јунака, који због привилегованог места у целини књ. дела побуђује читаочеву пажњу, па и привлачност, далеко више но остали ликови. Нпр. Ричард III, јунак "Забележака из подземља", Раскољников... Препоручујем ти да с тим у вези прочиташ пангенијалну студију проф. Николе Милошевића "Негативан јунак". Ти, чини ми се, донекле заступаш Платоново становиште![]()
ofelija:Nije mi jasno kako Anticeva 'Gospodjica' moze nekome da bude najdrazi junak? Ona je tipicni anti-junak i mislim da je poenta knjige u tome da se sam lik Gospodjica nikome ne svidi, nego da citajuci o njenim greskama, naucimo i spoznamo sta je u zivotu stvarno vrijedno. Sama knjiga je odlicna...Duka82:Gospodjica iz istoimenog Andricevog romana
bundeva:Potpuno se slazem sa Ofelijom.Gospodjica jeste jak i upecatljiv lik,ali je totalno nesimpaticna.I nije mi,zaista,jasno kako nekome ona moze biti omiljeni lik i ne verujem da je icija studija moze uciniti simpaticnijom.. Da ima mnogo simpaticnih negativnih likova-to stoji,ali gospodjica to svakako nije.
Лилит: