Ometanje tokom seksa

Kakva koncentracija, grom te spalio?
Jeb*ala te koncentracija.
Baš naprotiv, skroz se prepustiš instinktu i onda neki idiot/idiotkinja zazvoni.

Ozbiljno sad, koja koncentracija?

..upravo grmi i seva, sto bre grom da me spali jezik pregrizo...:lol:

Ja sam inace neko kome telefon sluzi za jeste, nije, dovidjenja prijatno i onda kad zazvoni fon
ja odma pomislim, baba zapalila kuhinju, deda slomio kuk...i koncentracija umesto na ono na sta treba
ode u tri lepe...:malav:
Jel sad jasnije?

Ja sam inace neko kome telefon sluzi za jeste, nije, dovidjenja prijatno i onda kad zazvoni fon
ja odma pomislim, baba zapalila kuhinju, deda slomio kuk...i koncentracija umesto na ono na sta treba
Jel sad jasnije?
zene koje vole da zarazno kuckaju ovde su na neki nacin fenomeni... sad se setih jedne koja je u fazi dok smo emotivno menjali poljupce, preko moje glave kuckala nekome post...da i taj je zavrsio leteci u zid :lol:

Jel sad jasnije?
Za te stvari postoji kućni telefon, a taj broj imaju ljudi za koje bi u tri ujutro kao oparen skočio iz kreveta i sjeo u auto.
Ukratko, najviše troje do petero... ako i toliko.

Back