Omamljene keshom, kako ostati bistre glave

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zene kako se snalazite u situaciji kad tip ima puno kesha i to vam se naravno jako svidja (kao i svakoj zeni - bude presudno), ali sve drugo na njemu je uzas (njegov izgled, ponasanje). Kako preci preko svih losih strana zarad jedne dobre?

Kako izlazite na kraj s tim i koja odluka cesce prevlada, uzeti ili ostaviti?

Bolje bi ti bilo da malo izadješ i nadješ neku cicu, ne treba ti puno keša, veruj mi, ali ako si tupav kao tvoja tema. Mislim, ne znam šta reći;)

:x podrzavam. muske zvocave stipse su nesto najgore na planeti.

Apsolutno. Ali i je,bes zenu koja dozvoljava da joj musko zvoca. Znaci da ga mora za sve pitati jer nema svoje novce zato sto ih ne zna zaraditi.

Pa ako nista drugo radio bi kao cistacica i zaradio svoj dinar. Bar za to ne treba ukljuciti mozak.

Mada ko zna, svakavih nas ima, mozda neke pucaju od razmisljanja dok vuku krpu po podu. S koje strane poceti i tako.

znam par. ona zaradjuje 3x vise od njega (a voli i da trosi). a on joj zvoca sto kupuje modni casopis. za svoje pare.
svakavog sveta ima, nije ovo sto si ti napisao jedina mogucnost.

To nikako nije u redu. Ako zena ima vecu platu ona nek je trosi na sta god zeli.

Najbolje bi bilo da jednako daju u kucu a ostalo neka svako radi kako misli da je najbolje - sa svojim novcima.

Ako je on nezadovoljan sto ona ima vecu platu neka ide raditi prekovremeno (ovo se ne vazi za srbiju, jer tu se prekovremeni ne placa) i tako zaradi sebi vise.

Bitan je uvek cist racun i onda nema svadje. Ne znaci ako su ljudi u braku da sve trebaju dati onom drugom. To je velika greska a i kvari mastu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back