Oluja vs. Virovitica_Karlovac-Karlobag!!??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
38.088
Nakon Ustava 74-e je nekima sinulo da mnogi više ne žele živeti u onakvom 'bratstvu i jedinstvu'.
Onda su Srbi odlučili da iz 'svoje' države isključe delove gde su Hrvati većina i povukli su onu famoznu crtu Virovitica- Karlovac- Karlobag. Naravno, Hrvati se nisu složili i došlo je do krvoprolića. Ukratko, Hrvati su bez metka mogli 'otići' sa svojim narodom i TERITORIJEM.
A što su Hrvati odlučili? Nikako se nisu hteli odreći teritorija Krajine, a kako je cilj bio svesti Srbe na manjinu, nije teško zaključiti da su mnogi 'hrvatski' Srbi morali milom-silom otići i eto novog krvoprolića zvanog 'Domovinski rat' Ukratko, Srbi su mogli otići sa svojim narodom, ali bez TERITORIJA.

Ko je pri tome bio veći 'loš momak'?

Prvi zaključak: Svi oni koji se drže AVNOJ-skih republičkih granica koje su proglasili novim državnim, barem moralno su odgovorni za mnoge žrtve ovih kenjaža!!.
 
hrnjica mujo:
u sve bi ja to mogao povjerovati da vi niste majstori srpske najlazljivije historijske skole..laz,laz i samo laz je u vasim genima

Dokumentarac koji prikazuje da se alija snima kako se hvali da je alahova armija poklala srbe. Kako zverski mucite srpskog starca, i demolirate pravoslavnu crkvu. Kako zverski mucite srbe. I jos mnogo u doku Istina. A u pobij, pokrsti, proteraj je puno svedocanstva o zverstvima sto ste radili u bosni zajedno sa hrvatima. Prljavi i usmrdeli poturice. Idi nategni svoju mater i sestru ako imas. Tako vam nalaze usrani kuran.
 
sad kad malo bolje razmislim,izgleda mi da taj komunizam i nije bio bas toliko sranje..mislim jeste on bio sranje,al je bar drzavo sva govna na okupu...ne smatram da su rvati i balije nesto mnogo bolji od srba...sve je to isti genetski kod i isto pleme,sa istim mentalitetom...zato smo se onako slasno i poklali medjusobno,i onda-puj pike ne vazi...uglavnom,mislim da su svi ista bagra i da su nas govna od ********* politicara zesce zajebala,sve nas u bivshoj sfrj...zna se ko je isplivao u tim vremenima a ko potonuo...isto i ovde i tamo,oni uzeli lovu,deca su im puna ko brod,a nama bacili kosku
rezime:svi smo mi ovce
 
hrnjica mujo:
Ko je pri tome bio veći 'loš momak'?

onaj sto je krojio velike mape na racun drugih naroda

Na koje narode mislis? Ako mislis na tebe i tebi slicne, vi niste narod...vi ste neko odbeglo pleme, kako ono kaze Mesa : "С нејасним осјећањем стида због поријекла, и кривице због отпадништва"
Cela vasa istorija i poreklo je u njegovom romanu "Dervis i smrt"
 
hrnjica mujo:
Ko je pri tome bio veći 'loš momak'?

onaj sto je krojio velike mape na racun drugih naroda

E mujo, a nije ti smetalo kada je JeBoTito raskrajao Monarhiju i vama pravio AVNOJ-sku Republiku koja može postati samostalna država i bla, bla....!!??

Zaključak: Tile je 'u miru' izgubio rat i državu, prema tome ne vrede više njegovi Ustavi, granice AVNOJ i hrpa toga njegovog umovanja.....JASNO!!!!
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top