melita-m
Ističe se
- Poruka
- 2.733
nervira me boja njenog glasa
Misliš unjkavi govor kroz nos
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nervira me boja njenog glasa
Prestala sam da gledam njene emisije kada sam primetila da različito tretira goste, neke ljude prosto favorizuje, dok druge omalovažava, krajnje neprofesionalno, a pozadina jasna ko dan...
I jeste likusa! Evo ministar Zarko Obradovic gost a zena sasvim pribrana i kulturiska, kako bi ga ja pukla posred pche! Tip pokusava da postrojava sve kao da su u skolici
Njabolje je bilo kada se odvalila za Sv.Savu...
A, niiije. Slatka je.
ti pevacice definitivno imas cudan ukus
tacno,ali nikako da svarim da je ova likusa nekome slatka.O ukusima ne treba raspravljati.
tacno,ali nikako da svarim da je ova likusa nekome slatka.
Meni je stvarno simpaticna. Posebno, kada skrese onom Vucicu.
A, niiije. Slatka je.
Daaa, to izgleda i jeste sinonim za ovaj izraz "likuša".
Emisija je bila kultna ranih 90-tih. Utisak nedelje se nije propustao.
ti si imala decka?Svi su se palili na te demonstracije. Cak i jedan moj tadasnji decko, pa sam i ja isla i zevala tamo.
Emisija je bila kultna ranih 90-tih. Utisak nedelje se nije propustao.
Emisija je bila kultna definitivno. Medjutim, razlika izmedju Olje Bećković tada i Olje Bećković danas.... ogromna. Pre svega ona je tada bila novinar mlad, hrabra da osmisli i emituje. Danas, niko joj ne brani da bilo sta emituje (....e ovde se mozda ljuto varam, a to je onda problem....), ona 20 godina starija....., a dobila na sadrzini nije nista...da te Bog sacuva.