Оленик: Циљ протеста је да Србија нађе своје место на Западу

Poruka
9.287
Zato sam ja iskoristio priliku da pozovem građane na protest, jer i naši građani žele u EU i NATO, i ako ne idemo tamo mirno, kako mi iz opozicije želimo, onda ćemo drugačije!

https://www.politika.rs/scc/clanak/...icija-zapad-nato-olenik#comment-message-modal

Оленик: Циљ протеста је да Србија нађе своје место на Западу​

Принтскрин Твитер
Адвокат, народни посланик и активиста Александар Оленик рекао је да протест, који се одржава под паролом „Србија против насиља”, представља покушај да Србија нађе своје место на Западу „ако не миром, онда супротно”.
На питање новинара шта је желео да поручи снимком са трга Мајдан у Кијеву, где је 2012. године избила побуна и преврат у Украјини, Оленик је рекао да се Украјина изборила за своје место у ЕУ.

„Украјина се на Мајдану борила и изборила за своје право, за своје место у ЕУ, за своје место на Западу, за место у НАТО-у, што Русија оружјем спречава, а да ми то исто покушавамо протестима без насиља да урадимо. Да сваки народ, свака држава има право да суверено донесе одлуку, да ли ће да буде слободна, да ли ће да живи на западу, да ли ће да буде део ЕУ или неће. Да нико други, комшије, Русија, нема право да им намеће ту врсту одлука, да им намеће председника владе. Зато сам ја искористио прилику да позовем грађане на миран протест, јер и наши грађани хоће у ЕУ, и наше место у НАТО-у, али мирним путем”, рекао је Оленик.
На питање новинара да ли Мајдан може да се тумачи „не само кроз политичку димензију, већ кроз оно што се гледало кроз нашу историју, јесте било насиља”, Оленик је одговорио:
„Ништа нисам случајно урадио, као што сам и рекао у том снимку. То је била опомена, ако не идемо мирно како ми опозиција желимо, онда супротно је ово друго”.

једва чекам да крену НЕМИРНИМ П(Р)УТИЋЕМ!

Tema koja pokazuje Barašnjikovljevo suštinsko opredeljenje za vladajuću garnituru.

Naime, domaća rusofilija, iako je navodno protiv SNS i Vučića, zapravo im samo zamera što su nominalno na putu evrointegracija. Po njima, treba prekinuti sve odnose sa svim državama EU i NATO i integrisati se sa zemljama BRIKSa. Pošto Vučić nije trenutno za tako nagle poteze, ima biti smatran za izdajnika. Ali ako neko iz opozicije kaže da Srbija konačno treba da se prizove pameti i počne da radi što i ostale evropske zemlje, onda titula izdajnika prelazi sa Vučića na njega. Nije izdajnik samo onaj koji nikada ne bi izdao Rusiju, čak i po cenu da izda Srbiju.

Грађани желе у ЕУ и НАТО 😅

haha-j-jonah-jameson-egu97b4w5mwj97w8.gif

Ali ako neko iz opozicije kaže da Srbija konačno treba da se prizove pameti i počne da radi što i ostale evropske zemlje,...
Како ли си само то замислио, када је суштински циљ ЕУ уништење Срба, што су доказали десетине пута у протеклих неколико деценија?
Да Србија замоли Кинезе да пукну једно 100 нуклеарки овамо?

Tema koja pokazuje Barašnjikovljevo suštinsko opredeljenje za vladajuću garnituru.

Naime, domaća rusofilija, iako je navodno protiv SNS i Vučića, zapravo im samo zamera što su nominalno na putu evrointegracija. Po njima, treba prekinuti sve odnose sa svim državama EU i NATO i integrisati se sa zemljama BRIKSa. Pošto Vučić nije trenutno za tako nagle poteze, ima biti smatran za izdajnika. Ali ako neko iz opozicije kaže da Srbija konačno treba da se prizove pameti i počne da radi što i ostale evropske zemlje, onda titula izdajnika prelazi sa Vučića na njega. Nije izdajnik samo onaj koji nikada ne bi izdao Rusiju, čak i po cenu da izda Srbiju.

+/-

Ne, delite zvanje veleizdajnika, podjednako, mrtva trka!
djilas, marnika....AV, brnaba....razlike nema...
AV+SNS radi za vas, sve ono što vi niste smeli od smradikalksih glupih sendvičara
da je boris tadiće doveo šredera za godišnjicu nato bombardovanja izbio bi rat!
al kad to uradi KALIF onda mu sendvičari pljeskaju kako je mudar!

Како ли си само то замислио, када је суштински циљ ЕУ уништење Срба, што су доказали десетине пута у протеклих неколико деценија?
Да Србија замоли Кинезе да пукну једно 100 нуклеарки овамо?
Moraš da napišeš nešto pametnije da bih ti odgovorio. Ne može ovako.

Moraš da napišeš nešto pametnije da bih ti odgovorio. Ne može ovako.

Мораш и ти да напишеш нешто логично да би на то могао да се надовеже нормалан разговор. Када напишеш онакву бесмислицу, о томе да Србија треба ради оно што раде остале еуронацистичке државе ... Једва сте извукли живу главу од тих дегенерика, а и то је само привремено.

Мораш и ти да напишеш нешто логично да би на то могао да се надовеже нормалан разговор. Када напишеш онакву бесмислицу, о томе да Србија треба ради оно што раде остале еуронацистичке државе ... Једва сте извукли живу главу од тих дегенерика, а и то је само привремено.
Normalno je nenormalno a nenormalno normalno.

Back