Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa daj da ga tovarimo na dvoosovinku zakacenu za drugi Benz i pravac Sabac! Steta je da propadne...
... nazalost propada ... klasicna prica ...
Kako se moze stupiti u kontakt sa vlasnikom?
conf (11).gif

Iskopace njega Bili, ja ti kazem ;)

Ozbiljno sam se nazirio da kupim Reponju, a cini mi se da cifra koju bi vlasnik mogao da trazi za ovog ne tezi beskonacnosti...

Reci mi gde se auto nalazi (mozes i na pp ako neces javno), da angazujem koga treba i da se radi pos'o.

Najsmesnije od svega je to sto mi se, kada sam zvao u vezi drugog oglasa, javio lik i rekao: "Ja sam iz Sapca, a auto je od druga iz Sremske Mitrovice, nisam hteo da stavljam oglas na internet jer hocu i ja da se ugradim 100e" :lol: :lol: :lol:

Veliki Reponja nije imao dizel verziju, znaci u pitanju je bio mali (W110). Ljudi ne znaju sta imaju, ali znaju da je "oltajmer i da vredi" :roll:

A i ja konj ne razmisljam.

Izvinjavam se na dezinformaciji.

Predratnih je bilo , ali su unistene ... jedino su lekari (da bi brze stigli do pacijenta) koliko-toliko bili "oslobodjeni" od nacionalizacije ...
Osim Espade ja ne znam ni za jednu italijansku "extravagancu" ...
Krajem 80 tih vozile su se Alfe GT Junior , ali vise iz sminkerskog fazona "nije Zastava , nije nova GTV , a jeste sportsko" .
Bila je i jedna Fulvia HF Coupe ... (dve ondasnje Juniorke i doticnu Fulviu sam tada i provozao
cha (34).gif
sml (5).gif
)

Ali to nisu "Extravagance" ...

"Obicnih" Italijana je bilo ...
Bio je i neki lik , ljubitelj Alfi koji je poredjao ~ 10 tak Juniorki duz ul. D.Tucovica .... (tada - onda - davno bese)
Bila je i jedna dobro ocuvana Fulvia Berlina, u Bulevaru , prodavala se godinama za 4.000 DM , u sred hiper-inflacije 90-tih ...
Secam se i jedne (a video sam je kao klinac sakrivenu u garazi na nekom placu) Aurelie B20 '55? ! (desni volan, naravno)
Bilo je i Giulia i Fiata 124 - coupea , spidera , x 1/9 , 130 , al' nestadose 1800/2100/2300 - to me cudi jer ih je u njihovo vreme bilo dosta ... i poneka Lancia ...
Mnogo toga Bilo , al' ostalo vrlo malo ...
cha (52).gif

Sta li je sada sa njima ...
conf (5).gif

Naravno govorim iskljucivo o automobilima koji su imali veliku verovatnocu da prezive do danasnjih dana !!!!!!!!!!!!!!!

Poslednja izmena:
Bilo je i Giulia i Fiata 124 - coupea , spidera , x 1/9 , 130 , al' nestadose 1800/2100/2300 - to me cudi jer ih je u njihovo vreme bilo dosta ... i poneka Lancia ...
Giulie sam vidjao. 124-ke ne. X1/9 ima stvarno dosta. 130 - nisam video. 1800/2100/2300 - takodje nisam. Svi pričaju da su Fiati propali jer su poznati po karakteristično lošoj limariji.

Back