Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znači, auto je radjen kad je u takvom stanju. Sedišta su najmanji problem, možeš da ubaciš od bilo kojih drugih kola. Retrovizor ide isti kao što i ja imam na starom Fordu, mogu da ti nadjem još neki takav. Ako ti branik treba, ima lik koji daje branik od Mk1 za džabe.
U svakom slučaju, 1200 evra je relativno povoljno. Da ima plin - bilo bi bolje. Motor je solidan (jer ga i ja jurim za sebe :mrgreen:) to ti je 75 konja, oko 14 sekundi do stotke, obrtni momenat oko 130 Nm na 2500 obrtaja. Fabrika kaže - 10 litara na 100km na otvorenom. Karb je Solex-ov (najbolji za V4).
Mk1 je meni najlepši od svih Caprija, pogotovo ako je napravljen pre '74.

Znači, auto je radjen kad je u takvom stanju. Sedišta su najmanji problem, možeš da ubaciš od bilo kojih drugih kola. Retrovizor ide isti kao što i ja imam na starom Fordu, mogu da ti nadjem još neki takav. Ako ti branik treba, ima lik koji daje branik od Mk1 za džabe.
U svakom slučaju, 1200 evra je relativno povoljno. Da ima plin - bilo bi bolje. Motor je solidan (jer ga i ja jurim za sebe :mrgreen:) to ti je 75 konja, oko 14 sekundi do stotke, obrtni momenat oko 130 Nm na 2500 obrtaja. Fabrika kaže - 10 litara na 100km na otvorenom. Karb je Solex-ov (najbolji za V4).
Mk1 je meni najlepši od svih Caprija, pogotovo ako je napravljen pre '74.
auto je lutka. crven, a crn krov....perverzija. radjen je inache pre desetak godina...tako bar vlasnik kaze.

ima ona uska ruzna :(
Što ružna? Pa ta svetla su triput lepša nego ona veća.
Eto, imaš sreće da nadješ dobrog Caprija keca. Samo da znaš, pričaju da je Capri dosta nervozan autić, pogotovo ako je šestak, mnogo se lako krovira, loš raspored mase, trapovi, vešanje, kočnice itd.
Ako nešto nisam u pravu, biće mi drago da me Kreša iispravi. ;).

brate ako ga nepoznajes jako je nervozan baca zadnjicu ko lud ladno kreces sa drugom ako je v6 2.0 a za jaci motor da i nepricam lagani su pozadi a imaju svega 960 kila
pa dobro kreso, shta ti mislish o tome...ford capri v4 1.7, kozni krov, shiber....ispucala farba, rezrvna stakla (2x svako staklo), bez retrovizora i sa prednjim branikom od eskorda....sve to za 1200e? i josh rezervnih delova...

Fiat_850_Special_1968.jpg

ovakav jedan leži u koprivama u NS u Tekelijnoj 27:cry:

Kada kreneš na dole posle Više elektrotehničke škole, jedno trista metara sa leve strane na samoj raskrsnici preko puta bivšeg parkinga gde grade Vero ima jedan čovek. Bavi se oldtajmerima. Trenutno svakodnevno vozi Forda 15M i Saaba 96. Sredio je skoro jednog 1100, plus kod njega tu često "zableje" ostali matorci sa oldtajmerima. Kod njega su tu često i onaj sa plavom Mecom W110, bila je tu jedna bela Meca "ponton" i ponekad crna Minika hardtop.

Back