911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
To je ona crvena koju je nas par slikalo i kačilo slike na ovim stranama.Cekaj, Espada koju si spomenuo je Filina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je ona crvena koju je nas par slikalo i kačilo slike na ovim stranama.Cekaj, Espada koju si spomenuo je Filina?
zuti je bio na prodaju, 700 ili 900 evra? ako je taj, gledao ga je jedan leek iz bg-a al'....on trazi iskljuchivo originalnog capria, tako da...ova dva su zavrsena

Ne, prvi put čujem o tome. Zvaću malo kasnije da se raspitam. U medjuvremenu, daj neke približnije informacije.Danas san procitao u novinama da je ispred opstine Vozdovac trebao da bude skup oldtajmera, ali vec je bilo kasno, a i vreme je bilo lose.... Zna li neko jel bilo nesto od toga?
Pa hvala Bogu.@ Gligi : ja ne znam ... nesto su ucestali sa skupovima ...![]()

Slabo ti ide račun, prijatelju.Mislio sam da ga slikam i postavim, ali nisam uočio interesente za Kaprija, pa sam računao da ne smaram džabe...

mnogi je stavljaju, zato što se zadnja hauba ne otvara sama kada okreneš ključ u bravi. To od mladosti popuste federi malo, ja ću taj problem da rešim ubacivanjem jednog malog federa koji će par santimetara da odgura haubu na gore. Tada će moći lepo da se uhvati rukom i podigne do kraja.slobodno ih postavi a raspitaj se za mk3 dali je na prodaju gde je i koliko para ako cica hoce da ga proda
:wink:

Daj reci šta, gde, koliko, kako, neku sliku, koje godište...ljudi, kolko vredi ford capri v4 motor 1.7, shiber i kozni krov...fale retrovizori, prednji branik je od starog eskorda....ima 2x komplet stakla i josh neke stvarchice...potrebno farbanje?
sliku nemam jer me mrzelo da slikam. auto nije nigde truo, al pochila je farba da se ljushti na krilu. ima shiber koji funkcionishe(zubi su se malo stanjili pa preskochi po neki put al radi i ne pushta vodu). sedishta iscepana a instrument tabla bez pukotine. "kozni" krov...sve lajsne na mestu...jedino fale retrovizori(stavljeni od novijeg kaprija) i prednji branik(od eskorda)Daj reci šta, gde, koliko, kako, neku sliku, koje godište...