Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
h98.jpg

h32.jpg

h57.jpg

h67.jpg

h68.jpg

h72.jpg

h37.jpg

h14.jpg

h16.jpg

h134.jpg

h11.jpg

h72.jpg

h6.jpg

Danas san procitao u novinama da je ispred opstine Vozdovac trebao da bude skup oldtajmera, ali vec je bilo kasno, a i vreme je bilo lose.... Zna li neko jel bilo nesto od toga?

Danas san procitao u novinama da je ispred opstine Vozdovac trebao da bude skup oldtajmera, ali vec je bilo kasno, a i vreme je bilo lose.... Zna li neko jel bilo nesto od toga?
Ne, prvi put čujem o tome. Zvaću malo kasnije da se raspitam. U medjuvremenu, daj neke približnije informacije.

@ Gligi : ja ne znam ... nesto su ucestali sa skupovima ... :lol:
Pa hvala Bogu. :lol:

Postoji jedan MK II Capri koji je tek ponegde počeo da pokazuje znakove starosti, a i dalje je u toj istoj braon boji, sa kojom ga pamtim sa početka 80tih...:lol:
Mislio sam da ga slikam i postavim, ali nisam uočio interesente za Kaprija, pa sam računao da ne smaram džabe...

Imamo i jednog MK III, koji je kao bio restauriran, ali eno ga u livadi, izgleda da je čovek digo ruke...

Poslednja izmena:
Dobar mu fabrički retrovizor! :rotf:
A ona hromirana "ručka" na gepeku: :think: mnogi je stavljaju, zato što se zadnja hauba ne otvara sama kada okreneš ključ u bravi. To od mladosti popuste federi malo, ja ću taj problem da rešim ubacivanjem jednog malog federa koji će par santimetara da odgura haubu na gore. Tada će moći lepo da se uhvati rukom i podigne do kraja.

Poslednja izmena:
ljudi, kolko vredi ford capri v4 motor 1.7, shiber i kozni krov...fale retrovizori, prednji branik je od starog eskorda....ima 2x komplet stakla i josh neke stvarchice...potrebno farbanje?

Daj reci šta, gde, koliko, kako, neku sliku, koje godište...
sliku nemam jer me mrzelo da slikam. auto nije nigde truo, al pochila je farba da se ljushti na krilu. ima shiber koji funkcionishe(zubi su se malo stanjili pa preskochi po neki put al radi i ne pushta vodu). sedishta iscepana a instrument tabla bez pukotine. "kozni" krov...sve lajsne na mestu...jedino fale retrovizori(stavljeni od novijeg kaprija) i prednji branik(od eskorda)
chovek za njega trazi 1.200evra, nalazi se u okolini ks-a. za mesec dana idem opet da ga gledam ali ovaj put sa parama i aparatom.
neko mishljenje, kolko koshta takav kapri? znam da su poprilichno retki ti sa koznim krovom i shiberom.....tako da mislim da vredi te pare? gledam po oglasima za kakave olupine ljudi traze po 700-900 evra (govorim za capri)...mislim da ovo nije tolko loshe?

Back