911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Da znaš da sam i o tome razmišljao...Unajmish lepo Cigane da dodju po svoje dash im 50 evra plus pare za automobil...
Najozbiljnije. Samo što je nezgodno imati posla sa Ciganima.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da znaš da sam i o tome razmišljao...Unajmish lepo Cigane da dodju po svoje dash im 50 evra plus pare za automobil...
Najozbiljnije. Samo što je nezgodno imati posla sa Ciganima.Znam o kojim kolima je reč. Čovek je za njega tražio mnogo para, iako je bio leš i to još muški udaren. Recimo da je bila cifra nekih 400 evra. Nudjeno mu je 300, on nije hteo, da bi ga kreten na kraju prodao Ciganima ne za veću cifru od 100 evra.
Nisam video, za Taunusa mi pričao onaj što ima te silne Taunuse u tom kraju, on je hteo da ga kupi.Komsija mi, nisam hteo da ga kudim... ali tako jeIma on jednog tranzita putnickog, mozda si video?
Pretpostavio samNisam video, za Taunusa mi pričao onaj što ima te silne Taunuse u tom kraju, on je hteo da ga kupi.
Bio je jedan do nedavno u Knez Danilovoj - zuti sa rez.tockom na gepeku ... A verovatno je to taj isti koji je godinama (pre 100god) stajao u Bircaninovoj ...Ima negde na Novom Beogradu 17M P7a, slučajno sam ga našao na prodaji na jednom engleskom sajtu. Moram i tog čoveka da na'vatam.

Nadajmo se.Jel se vi to srećete i u realu ?

Može, samo gde se nalazi?Uslikao sam ga u prolazu , u zurbi , respect na prepoznavanju .
Ako me neko (Stefan K.) ne preduhitri , mozda ga nekom sledecom prilikom i uslikam kako treba .