Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znam o kojim kolima je reč. Čovek je za njega tražio mnogo para, iako je bio leš i to još muški udaren. Recimo da je bila cifra nekih 400 evra. Nudjeno mu je 300, on nije hteo, da bi ga kreten na kraju prodao Ciganima ne za veću cifru od 100 evra.

Komsija mi, nisam hteo da ga kudim... ali tako je:D Ima on jednog tranzita putnickog, mozda si video? I do skora je imao w116 280sel mislim da je tako.... e sad ne znam koje god bese... ali je zavrsila ko i taunus-ista prica....
A kad smo vec kod cigana, prolaze svaki dan mojom ulicom i to po 2,3 njih najmanje.... sta sve odnesose, dusa da zaboli....

Poslednja izmena:
Ovo je kao neka proba, šta mislite o ovakvoj kombinaciji:

Proba1.png

proba2.jpg

proba3.jpg

Stvarno lep Taunus... Ja ne bi te šare... Ova bočna - jedna bitna dizajnerska karakteristika Taunusa P6 je to bočno udubljenje, linija koja ide celom dužinom vozila i od vrata se širi. Znaš na koju liniju mislim... Crnom trakom je samo zatvaraš...
Kad sad pogledam, isto to važi i za haubu...
Ako već 'oćeš razliku, ofarbaj krov u crno...

Odlicno !
Konacno je i ovaj usnimljen ... !
(Commodore, sestak)

Kao sto se moze videti , auto je u itekako dobrom stanju .
Medjutim ono sto se ne vidi i ne zna je da na istom mestu stoji vec godinu+ dana , da se Ne vozi , jos gore od toga je sto je parkiran ispod neke vocke , a iza se nalaze kontejneri !!!!! (ne daj boze ...)

Ozleda sa strane je klasicna , redovna - godisnja pojava u ovakvim slucajevima !

Ako se pod hitno ne utera u neku garazu za 2 god. ce izgledati ovako :

69_1-1.jpg

a za 4 ovako :

RekordCCoupe.jpg

Poslednja izmena:

Back