Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo mecke o kojoj sam pricao....
mercedes2808gp1.jpg

Nadam se da ce ovakvi primeri brojne vlasnike srpskih oldajmera spustiti na zemlju (sa sve cenama) i da ce konacno shvatiti sta u stvari znaci "Ocuvan Oldtajmer" .

Izete su takodje na ceni ...

Poslednja izmena:
Prvo me uputi na njegov mentalni sklop, koliko ima godina, da li mu je to prvi auto, da li se redovno vozi, ima li jos neki auto pored njega, kompletan profil bre! :lol: - Vidim da je slikano negde na selu, tako da cena lako moze otici na bilo koju stranu - "Koj ce mi taj krs, daj par stoja i goni" ili "Ja mojega Merdzana ne dam bez pet iljada jerbo ga na svetu nema ovakvog" ;)

Nacin farbanja dovoljno govori o mentalnom sklopu ...

OVI NASI ZA NEKE TRULEZE LUPAJU CENU KAO DA SU REPARIRANI NA ZAPADU. ZNAM LIKOVE KOJI SU GADJALI CIFRE I DO 5000EVRA A NA KRAJU SU IH DALI CIGANIMA ZA 3000 DINARA , STACETE SRPSKA POSLA AKO GA NE UNOVCIM NEKA ODE U SMEDEREVO DJABE SAMO DA GA DRUGI NEVOZI, ZATO SMO TU GDE JESMO TUZNO ALI ISTINITO STEVO ONAJ LUPA CENU ZA MAZDU AKO NALETIS NA NEKU JOS JAVI.

da li neko zna koliko kosta taunus u dobrom stanju???
Taunus? Verovatno misliš na TC1?
Zavisi šta podrazumevaš pod tim "dobrom" stanju. Na prvi pogled da bude dobar, to ti je oko 1000-1500. Posle par godina krenu da mu se otvaraju rupe koje limar/lakirer nije dobro odradio.
Već za nekih 2000-3000 evra imaš auto koji ćeš moći narednih 10 godina da voziš, a da ne misliš.
Ispod 1000 evra su (kako im opada cena) leškasti, lešići i leševi. :lol: Zreli za sredjivanje.
Motori su ima 1.3, 1.6, 2.0, preko toga je retkost. Beži od ovih 1.3, troše i idu kao Yugo 45.
Mada, odmah da ti kažem, u BG-u ćeš teško naći bilo kakvog TC1, a da ima dobar odnos cena/stanje. Trenutno vlada pomama za njima. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Pa daj da pravimo biznis...evo ja ovde kupujem Taunuse, ti ih tamo preprodaješ...:lol:
Ima ovde podosta Knutsena...
Pristajem odmah! Nema tu zarade, te stvari se rade iz nekih drugih razloga...
Ponudi onom matorom 200-250 evra za onaj plavi 12M. Pa ću ja ovako on-line da ti dajem upute u restauraciji. :mrgreen:

Specijala...
850-special-1.jpg

Na prodaju. Meni je iskreno mnogo lepša ona prva generacija 2002-ke.
2002-2-1.jpg

Back