- Poruka
- 2.036
Otporaši gde ste sad? Nema više Madlen Olbrajt da vam šalje pare i majice sa pesnicom. Ha ha ha
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ne treba im, otporaši su sada na vlastiOtporaši gde ste sad? Nema više Madlen Olbrajt da vam šalje pare i majice sa pesnicom. Ha ha ha
tko ti je kriv što si bio na luzerskoj straniDegenerisana baba Jevrejka Olbrajtova je finansirala omladinu u Srbiji da rade protiv svog predsednika. Kako žalosno. Kad se pojavio taj Otpor ja sam se pridružio organizaciji MLADI RADIKALI iz inata i mržnje prema Otporašima.
pa ne treba im, otporaši su sada na vlasti
pa ne treba im, sada imaju vojsku, imaju svog predsjednika, i proračun srbije. a što se tiće šore, imate gay paradu pa njih možeteA gde su im majice sa pesnicom ponovo da ih tučemo sa dve pesnice?
ma čuo sam za taj otpor, to su oni koji su protiv slobe protestirali a ako se ne varam i tadić je s njima nešto mutioosvetnik zg ne znaš o čemu pričam ti si Hrvat zajebi ne znaš šta se dešavalo nisi bio u Srbiji....
pa ne treba im, sada imaju vojsku, imaju svog predsjednika, i proračun srbije. a što se tiće šore, imate gay paradu pa njih možete
Otporaši gde ste sad? Nema više Madlen Olbrajt da vam šalje pare i majice sa pesnicom. Ha ha ha
Мислиш кренула Холбруковим стопама?Да се није упокојила,мислим цркла!?
Отпораши данас отимају главне локације по граду, око Храма на пример и претварају у грађевинско земљиште. Они су се дословно толико напљачкали у последњих 10 година да је то што им је Хашимова спонзорка давала бедан џепарац.
Али видим им леђа иако они верују да дан њиховог одласка са власти неће никада доћи.
Izuzetno konstruktivne ideje i tema
Ima ko da brine o americkoj paravojnoj i teroristickoj organizaciji zvanoj ,,otpor ,, koja ce proci kao njihovi puleni iz Ukrajinske ,,Pore ,, , Gruzijske ,, C(k)mare , Kirgijske ..
Javno obecali da ce srusiti Putina i tako ugroziti ustavni poredak Ruske Federacija i legalno rukovodstvo Rusije - na sto su mnogi Srbi javno upozorili nadlezne odgane Rusije . Od tada im se desavaju neobicne stvari .. sticajem istorijskih okolnosti . A to je tek pocetak Golgote tih balegara ....
evo ga opet nacista , pa malopre su i zatvorili temu pljunutu ovoj.Otporaši gde ste sad? Nema više Madlen Olbrajt da vam šalje pare i majice sa pesnicom. Ha ha ha
Sa zaštitom koju uživaju teško da se mogu pozvati na bilo kakvu odgovornost ali bi veliki ćar bio i da se udalje od kazana.
Ja ovakvu vlast nisam video nikad u životu.
Prvo imaš Ministra, pa Pomoćnika Ministra, pa Zamenika Ministra, pa Državnog Sekretara, pa Pomoćnika Državnog Sekretara, pa Načelnika Ministerstva, pa Menadžera Agencije pri resornom Ministarstvu, pa sve tako do poslednjeg jebenog rođaka, kuma, pobratima, burazera, ortaka i partijskog aktiviste.
Pun mi ih je k... Sve su uzurpirali, sve. Ovako više ne ide.
evo ga opet nacista , pa malopre su i zatvorili temu pljunutu ovoj.
Koji bre zastitu ? To su obicni americki tariguzi i korisni idioti - odradili zadatak kao i oni iz ,,Pore ,, ,, Kmare ,, , Kirgizije , a pukli u Belorusiji i Rusiji . Sad su dobili po p***i u Ukrajini ( i tamo im se desavaju neobicne strvari ) , u Kirgiziji ( i tamo im zivot vise ne vredi ni 5 para ) , Moldaviji ( tek su poceli da fasuju ) , a ovi ,, srpski ,, pripadnici americke paravojne i teroristicke organizacije zvane ,,Otpor ,, tek su poceli da placaju racune za svoje veleizdajnicko delovanje . Njih su ostavili za kraj - bice to ko tresnja na slag .
Preteruješ. Ipak nismo Kirgistan mada nismo ni daleko.
Kako god obrneš oni su ipak u paketu sa ostalima dobili nekakvu većinu za vršenje vlasti.
Oni su dali ponudu a mase su izabrale.
Nasilno razračunavanje neće doneti ništa dobro.
Njih treba razobličiti do kraja. Problem je u tome što su i vlast i opozicija u istoj igri i niko ne sme da krene sa obelodanjivanjem pravih razmera pljačke.
ma čuo sam za taj otpor, to su oni koji su protiv slobe protestirali a ako se ne varam i tadić je s njima nešto mutio