- Poruka
- 29.534
naproksen tablete su protiv bolova naravno...
sve je jako individualno kome sta pomaze, treba isprobati...
sve je jako individualno kome sta pomaze, treba isprobati...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam sta vise da probam da popijem toliko sam lekova popila da sam imuna na lekove i nijedan mi ne pomaze....![]()
Naproksen, veoma efikasna tableta.
Barem meni pomaze pri jaaaakim bolovima.
da ja napisah provereno dobra![]()
HELP...imam 17 godina,i imam jako bolne menstruacije...prva tri dana cupam kosu sa glave vristim placem...umirem!za ta tri dana popijem vise od 20 lekova.prvo sam pokusala sa brufenom pa nimulidom analginom pa baralgetesom kafetinom pa onda...ne znam sad...a da rapten k pa rapten duo,pa diklofenak...sve te lekove sam probala i nekad mi pomognu nekada ne...!ali poslednje dve menstruacije su bile i vise nego bolne tada sam pila sve sto mi dodje pod ruku i nista!i evo danas mi je prvi dan i umirem od bolova ceo dan placem od muke ne mogu da lezim ne mogu da sedim... setam u krug... spavala sam samo tri sata nocas i bol me je probudio.. popila sam 9 lekova...4 kafetina,2 analgina,2 brufena i 1 nimulid....otrovacu se znam...ali molim vas pomozite mi!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HELP...imam 17 godina,i imam jako bolne menstruacije...prva tri dana cupam kosu sa glave vristim placem...umirem!za ta tri dana popijem vise od 20 lekova.prvo sam pokusala sa brufenom pa nimulidom analginom pa baralgetesom kafetinom pa onda...ne znam sad...a da rapten k pa rapten duo,pa diklofenak...sve te lekove sam probala i nekad mi pomognu nekada ne...!ali poslednje dve menstruacije su bile i vise nego bolne tada sam pila sve sto mi dodje pod ruku i nista!i evo danas mi je prvi dan i umirem od bolova ceo dan placem od muke ne mogu da lezim ne mogu da sedim... setam u krug... spavala sam samo tri sata nocas i bol me je probudio.. popila sam 9 lekova...4 kafetina,2 analgina,2 brufena i 1 nimulid....otrovacu se znam...ali molim vas pomozite mi!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne uobrazavas i ne umisljas? ne razumem? da boli me nesnosno...ja tih dana spavam po dva sata tri po noci i ne mogu jer me bude bolovi...samo setam u krug po celu noc...ne mogu da izdrzim...ne znam sta vise da probam da popijem toliko sam lekova popila da sam imuna na lekove i nijedan mi ne pomaze....![]()
Posto je ovo zenski kutak racunam da mi mozete pomoci jer mi djevojka ima menstrualne tegobe koje je izuzetno muce, polazeci od bolova u glavi, neprijatnog osjecaja, bolova u ledjima i sl.
Pa ako moze preporuka za cajeve, tablete bilo sta da joj olaksa taj period.
Hvala unaprijed.
poshto mene vishe nishta ne radi, ja kombinujem 2-3 leka uz alkohol
najverovatnije cu uskoro pocheti da koristim trodone))
ako tablete protiv bolova popijes kad stomak vec pocne da te boli, onda je kasno.
u svakom slucaju, slazem se da bi trebalo da odes do doktora da bi on eventualno iskljucio neko oboljenje..
ukoliko je sve u redu,ako znas kada treba da dobijes - imas redovan ciklus,kada stomak pocne da te boli utopli se.
isti problem sam imala od prvog ciklusa i ono sto mi je pomagalo je termofor sa vrelom vodom koji sam drzala na stomaku..pomogne da se rasire krvni sudovi i opusti muskulatura..samim tim i grlic materice se lakse otvori, pa su bolovi tek neznatni..
ja sam uglavnom sve popijene analgetike povratila, jer mi je i to propratni simptom.
nadam se da ce ti ovaj savet pomoci.