Olako izjavljivanje ljubavi... ili... ?

Ti im das kompliment kako zrelo razmisljaju one se kurce nije to bas mnogo pametno .

I nisam ja tebi duso .

Ne nabijaj sebi cenu posto je uzalud meni sexualno nisi interesantna jer ja sam navikao na Ferari kapiras ?

Ili i ja treba da pricam kako neke zene treba mlatnuti samo kurcem o celo da bi dosle pameti ... ?

Budi realna oseti prasinu zemlju ne leti jer letela ne letela opet ces na moj da dodjes , stav ovaj zemlju .

A ko kaže da mi je to cilj?

Evo već paaaadaaammm...

P.S. Nisam shvatila to ni kao pohvalu ni kao napad, kritiku ili šta već... shvatila sam kao zezanje... i učinila i ja to isto, citirajući te... Osim ako nisi prešao šestu ''banku'', pa ti je to teško... ljubavi... :)
Ako je kompliment, hvala ti.
Nisam ga zaslužila. :)
Bolje da se spustim ja sama nego baš na tvoj da se razbijem u vratolomnoj brzini... :)

Wasted Years LyricsWasted Years
Adrian Smith

From the coast of gold, across the seven seas,
I'm travelling on, far and wide,
But now it seems, I'm just a stranger to myself,
And all the things I sometimes do, it isn't me but someone else.

I close my eyes, and think of home,
Another city goes by, in the night,
Ain't it funny how it is, you never miss it til it's gone away,
And my heart is lying there and will be til my dying day.

So understand
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.

Too much time on my hands, I got you on my mind,
Can't ease this pain, so easily,
When you can't find the words to say, it's hard to make it through another day,
And it makes me wanna cry, and throw my hands up to the sky.

So understand
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.

O Ljubavi

1. Ako jezike covecije i andjeoske govorim, a ljubavi nemam, onda sam kao zvono koje jeci ili praporac koji zveci

2. I ako imam dar prorostva i znam sve tajne i sve znanje i ako imam svu veru da i gore premestam a ljubavi nemam, nista sam.

3, I ako razdam sve imanje svoje i ako predam telo svoje da se sazeze a ljubavi nemam, nista mi ne koristi.

4. Ljubav dugo trpi, blagotvorna je, ljubav ne zavidi, ljubav se ne gordi, ne nadima se

5. Ne cini sto ne pristoji, ne trazi svoje, ne razdrazuje se , ne misli o zlu

6. Ne raduje se nepravdi a raduje se istini

7. Sve snosi, sve veruje, svemu se nada, sve trpi

8. Ljubav nikad ne prestaje, dok ce prorostva nestati, jezici ce zamuknuti,znanje ce prestati

...................................................................................................................................................................................................

Iz Prve poslanice apostola Pavla Korincanima iz Novog zaveta

Vec sam negde napisala da mogu da kazem da je ovo sto osecam jako, ali ne i da volim, jer ne mogu biti sigurna da volim, osim ako ne prodje dovoljno duuugooo... Ma, od kud znam, ne znam... :P

A dok sam bila mladja, smatrala sam da cu stvarno voleti onog trenutka kad ne budem mogla to da izgovorim...

Eto karakter, nije nikad rekla.... lakse je da napise....E doslednost je to....

Pa to je namerno napisano... čemu čuđenje... :???:

Inače, to što Dana piše - da li je trenutak kad smo sposobni da nekad kažemo da ga volimo - ljubav?
Jer ja očito nisam sposobna da kažem. Samim tim, možda, ni da volim.
I da li je normalno svojim ljubavima (koje, pretpostavljamo da imamo prema nekome, kolika god bila) staviti znak pitanja ako krenemo da zaronjavamo i ''kopamo'' dublje?

Prošle subote mrzelo mene i kumu da izađemo, pa smo ostale kod kuće uz TV.

Čini mi se da je danas tako lako, prelako reći ''Volim te''... još lakše ukoliko to nije istinsko... teže ako podvrgnemo nekom razmišljanju i proveri...
I često se bilo koja vrsta zaljubljenosti, opijenosti, očaranosti... zaluđenosti nekim, na kraju krajeva... meša sa ljubavlju...

Ma možda sam ja ipak nesposobna da volim... :)

P.S. Boldirano za one kojima je dosadno ili dugo da sve čitaju... :)
Vidite kako mislim na vas, dragi forumaši...
Ma sve vas voli Sokolica M. ;)

ja stvarno ne razumem u čemu je frka da se kaže to volim te...

:?

ja kažem kad god osetim...

samo je pitanje da li osobe dobro tumače svoja osećanja...

Back