- Poruka
- 20
Heheh i meni je dao preko 3 banke. Sledeći put računaj kad nekoga oceniš da ima preko 3 banke da ima 22. Ni manje ni više![]()
I ja ti dajem da si presla pola trece banke...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Heheh i meni je dao preko 3 banke. Sledeći put računaj kad nekoga oceniš da ima preko 3 banke da ima 22. Ni manje ni više![]()

I ja ti dajem da si presla pola trece banke...![]()

Ne dao vam Bog da me vidite, digao bi vam se da ga ne biste mogli da ga spustite tri dana...
Sa ovom pameću teško da ću da do ''tri'' banke ''doguram''...
Treća banka je od 20 do 30.
Ti ćeš iz banke verovatno pravo u KPD![]()
Sutra kad popijes ban ponovo, predlazem da se prenikujes u "naguzeni". :-)

Ti im das kompliment kako zrelo razmisljaju one se kurce nije to bas mnogo pametno .
Ti im das kompliment kako zrelo razmisljaju one se kurce nije to bas mnogo pametno .
I nisam ja tebi duso .
Ne nabijaj sebi cenu posto je uzalud meni sexualno nisi interesantna jer ja sam navikao na Ferari kapiras ?
Ili i ja treba da pricam kako neke zene treba mlatnuti samo kurcem o celo da bi dosle pameti ... ?
Budi realna oseti prasinu zemlju ne leti jer letela ne letela opet ces na moj da dodjes , stav ovaj zemlju .

Mogao sam ja dobrovoljno da ti odem na ignore, kad vidim koje sve dileme te more. Bar o meni ne brigaš više.Zašto u množini :?
A što se qrca u čelo tiče, ionako sam prilično sigurna da si i ti nečiji klon. Ili drugar sa monitora pored. Nisi sinke, ne znam koji si.
E da se razumemo nisam ja niciji klon to sam samo zapamtio bilo mi smesno
I da bas ti fala sto brines da ne naletis na moj vratolomnom brzinom , bas si uvidzajna
I nemoj me zoves ljubavi to su olako izgovorene reci![]()

I da ja nikad nikome nisam rekla da ga volim....Ma možda sam ja ipak nesposobna da volim...
Ma sve vas voli Sokolica M.![]()
Eto karakter, nije nikad rekla.... lakse je da napise....E doslednost je to....Ali ja te stvarno puno volim...
Nakon nekoliko razmenjenih postova mogu to sa sigurnošću da kažem...![]()

Eto karakter, nije nikad rekla.... lakse je da napise....E doslednost je to....
Prošle subote mrzelo mene i kumu da izađemo, pa smo ostale kod kuće uz TV.
Čini mi se da je danas tako lako, prelako reći ''Volim te''... još lakše ukoliko to nije istinsko... teže ako podvrgnemo nekom razmišljanju i proveri...
I često se bilo koja vrsta zaljubljenosti, opijenosti, očaranosti... zaluđenosti nekim, na kraju krajeva... meša sa ljubavlju...
Ma možda sam ja ipak nesposobna da volim...
P.S. Boldirano za one kojima je dosadno ili dugo da sve čitaju...
Vidite kako mislim na vas, dragi forumaši...
Ma sve vas voli Sokolica M.![]()