Okupljeni u ćacilendu ispred skupštine napadaju građane

Kada ovde čitam pojedine "čistokrvne" BG osobe, jasan mi je ovaj natpis. Čast izuzecima..
IMG_20251103_183306_975.jpg

Isto to ste rekli i lajkovali kada je bila reč o kentauru koji je u emisji targetirao, vređao, izgovarao komentare sa seksualnom konotacijom, postavljao fotografije maloletne dece? Selektivni empati, imajte bar mrvicu stida kad već nemate ljudskosti...
Zanimljivo targetiranje krstarice....bez prava na odgovor....
da ne govorim o kilometrima klonova koji lažu...

Isto to ste rekli i lajkovali kada je bila reč o kentauru koji je u emisji targetirao, vređao, izgovarao komentare sa seksualnom konotacijom, postavljao fotografije maloletne dece? Selektivni empati, imajte bar mrvicu stida kad već nemate ljudskosti...
Mi? znači tvoj bes na krstarici je protiv nekih ljudi negde drugo, pa ovde sprovodiš sramotnu odmazgu? Zato ne smem da odgovorim na prvokaciju i vredjanje, jer si ti besna....ajd još malo divljaj...

Mi? znači tvoj bes na krstarici je protiv nekih ljudi negde drugo, pa ovde sprovodiš sramotnu odmazgu? Zato ne smem da odgovorim na prvokaciju i vredjanje, jer si ti besna....ajd još malo divljaj...
Šta tebi nije jasno u rečenici da mi svi vi koji lajkujete objavu i kao se zgražavate na postavljanje fotografije devojke koja je pevala majci ubijenog deteta onako sramno i neljudski niste ni empatični ni humani već ste selektivno empatični? Tvoje vređanje je na novou uličarskih pojava u ćacilendu.

Back