- Poruka
- 35.766
Kada ovde čitam pojedine "čistokrvne" BG osobe, jasan mi je ovaj natpis. Čast izuzecima..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako si, ja ne pratim nove izraze, my bad.D.J. bila sam jako kulturna.
To je moj izraz za njegaAko si, ja ne pratim nove izraze, my bad.
ne znam je l ga još neko koristi. I da ponovim, bila sam jako blaga.Kentauri su pametni. Njih si uvredila.To je moj izraz za njegane znam je l ga još neko koristi. I da ponovim, bila sam jako blaga.

Koji je to ološ mamu im *****
Može li niže? Gde su forumski "empatičari" koji suze proliše za Milošem.
Zanimljivo targetiranje krstarice....bez prava na odgovor....Isto to ste rekli i lajkovali kada je bila reč o kentauru koji je u emisji targetirao, vređao, izgovarao komentare sa seksualnom konotacijom, postavljao fotografije maloletne dece? Selektivni empati, imajte bar mrvicu stida kad već nemate ljudskosti...
Ja to pricam svo vreme ovde a mnogi mi se smejali, BG ne zasluzuje da bude vise glavni grad Srbije.Kada ovde čitam pojedine "čistokrvne" BG osobe, jasan mi je ovaj natpis. Čast izuzecima..
Pogledajte prilog 1811369
Tetka Goca treba da dobije 20 po dupetu.Pogledajte prilog 1811374
@Тихи je l ova gospoja neki rod tvoj sa ovako pravoslavno-velikosrpskim manirima? Radovanje tuđoj nesreći ima u našem narodu jednu pametnu izreku.
Mi? znači tvoj bes na krstarici je protiv nekih ljudi negde drugo, pa ovde sprovodiš sramotnu odmazgu? Zato ne smem da odgovorim na prvokaciju i vredjanje, jer si ti besna....ajd još malo divljaj...Isto to ste rekli i lajkovali kada je bila reč o kentauru koji je u emisji targetirao, vređao, izgovarao komentare sa seksualnom konotacijom, postavljao fotografije maloletne dece? Selektivni empati, imajte bar mrvicu stida kad već nemate ljudskosti...
Šta tebi nije jasno u rečenici da mi svi vi koji lajkujete objavu i kao se zgražavate na postavljanje fotografije devojke koja je pevala majci ubijenog deteta onako sramno i neljudski niste ni empatični ni humani već ste selektivno empatični? Tvoje vređanje je na novou uličarskih pojava u ćacilendu.Mi? znači tvoj bes na krstarici je protiv nekih ljudi negde drugo, pa ovde sprovodiš sramotnu odmazgu? Zato ne smem da odgovorim na prvokaciju i vredjanje, jer si ti besna....ajd još malo divljaj...
Nego Novi Pazar ce da bude?Ja to pricam svo vreme ovde a mnogi mi se smejali, BG ne zasluzuje da bude vise glavni grad Srbije.
Ne prilazi tamo ovih dana.Je li uhapsen neki terorista iz Cacilenda?
Nije niko?
Pa da, uopste nismo mafijaska blato drzava, jeste, pricajte nam nesto o tome.
Policajci koji stoje rame uz rame sa maskiranim ljudima.OVO MUP STITI.
"Bedni"neutralni su krivi za nesposobnost blokadera.Kada ovde čitam pojedine "čistokrvne" BG osobe, jasan mi je ovaj natpis. Čast izuzecima..
Pogledajte prilog 1811369