Okupljanje forumaša!

vise se istine ovako kaze kad ne znas sagovornika

recimo svidi mi se Adriana Lima (mislim na forumasicu) i posle bih joj povladjivao cak i kad nije u pravu.

ili je mozda Grof Vronski (forumas naravno ) neki ministar u nasoj vladi pa bi se svi utrkivali da mu aplaudiramo.

veci je stepen subjektivnosti ovakav i mada se strane uglavnom uocavaju ponekad bar se kaze istina bez respekta.

Ја сам за и да буде састанак у хотелу ХАЈАТ, кад је бал, нек` је бал!!!

али да нам Жељко Митровић свима резервише собе са бесплатним медицинским третманом :zcepanje: па ко преживи, причаће се (појавиће се на форуму)

• Podržavam
Reactions: 27E
Ima i drugih logističkih problema, recimo čime nahraniti muslimane kad ne jedu svinjetinu, a druge vrste mesa skuplje, kriza, ovo, ono... Zato se ja slažem sa predlogom Grofa Vronskog, svi u Karakas, Bjalbi će do polaska da obrne nešto kokaniđe i zaradi keš za avionske karte, ostatak sačuva kad stignemo :zcool: i žurka. 'Ajmo Blajbi, sigurno goriš od želje da lično upoznaš neistomišljenike sa foruma :mrgreen:

A, što, baš, mora kafana ?
Može li Atelje 212 ili Zavičajni muzej ?
Ni ZOO nije loša ideja !
Pričamo, šetamo lagano....
I 'ranimo slonove kokicama, a majmune sladoledom !

:deda:
Али та је историјска кафана... :)

А кад већ помену ЗОО врт, могла би ту да почне једна, историјска такође, тура, обилазак споменика на Београдској тврђави, почев од Самија, Габи, и Владе Илића. После, даље редом, на Малом Калемегдану, "Анђео (Геније) смрти", па Ђакон Авакум, "Партизан с децом", Уморни борац" и фонтана "Буђење", па пређемо на Велики Калемегдан, и редом, даље, испричам вам укратко, о сваком споменику и личности... Свеукупно, равно 50.

(Управо средих материјал за књигу).

Back