Окупација ума у 24 слике

Teodosije

Domaćin
Banovan
Poruka
4.932
Охајо помаже обнову школа у Србији:
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Društvo/93381/Ohajo+pomaže+obnovu+škola+u+Srbij i.html

Када изгубиш осећај за понос изгубио си и себе. И то се многима у Србији десило. Да бар не приказују срамоту на телевизији. Жртва силовања слика се поносно са злочинцем. За пар хиљада долара окупатори хоће да поправе имиџ међу Србима. Са војницима који су сејали смрт од кореје све до Србије.

И данас исто сеју. И Србин прогута удицу. Да поновимо за оне који су заборавили: велико учешће у разбијању Југославије (разбијање Срба у више „држава” и рат), директно изазивање рата у Босни (потапање Кутиљеровог (мировног) плана), санкције (сиромашење обичног народа и богаћење којекаквих сумњивог морала, смрт многих као последица) велика помоћ усташама при истеривању Срба из геноцидне Хрватске, варварско бомбардовање са осирумашеним уранијумом (прво Срба у Босни па онда и СРЈ), отимање Косова... И сада нам малтеришу пар школа...

А коме није довољно ових чланака из српских „цењених” медија намењеним покоравању ума нека читају и :
http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Americhki-marinci-u-Guchi.sr.html

http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/K ud-Dzenifer-tamo-i-Sasha.sr.html

Толико нас подцењују да нам нису послали ни пингпонг играче него војнике. Еј војнике.

Отме ти неко ´kућу, окућницу, све вредносне папире´ и после одлучи да се са тобом "спријатељи" па те части вечером. А ти ако си дебил дозволићеш да те части и сав срећан ћеш бити што имаш тако "дивног" "пријатеља".

Отприлике је то тако. Преваранти домаћи и страни обезглављеним масама успешно продају нову шарену лажу о некој тамо земљи дембелији и пријатељима с којима смо ето имали мали "неспоразум", али ето све се изгладило и сад ће нама као средити да буде боље.

Онима који желе да владају не требају слободни независни људи и народи са самопоштовањем него глупи поданици несигурни у себе и појединачно и колективно.

Нема хлеба?! Биће игара без граница. Јер границе свакако нису битне (Грузијског зеленог чаја ми!) кад ћемо ми једном већ отићи у три лепе ЕУ?! А тамо су куће од чоколаде...
 
Re:
...Нема хлеба?! Биће игара без граница. Јер границе свакако нису битне (Грузијског зеленог чаја ми!) кад ћемо ми једном већ отићи у три лепе ЕУ?! А тамо су куће од чоколаде...

No commento,... brain wash machine?
 
Прво нас бомбардују, употребе осиромашени уранијум и нанесу нам штету од преко 50 милијарди долара, а онда издвоје 900 000 да среде неколико школа. Каква власт је могла уопште да пусти њихове војнике у нашу земљу?:dash::dash::dash:
 

Back
Top