P
Papus
Gost
Da li citate ovakvu literaturu.......?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sta se cita?ambis:Ja citam.
ali nece ovaj topic dugo da pozhivi.
Papus:Da li citate ovakvu literaturu.......?
tsog:Da li neko zna gde mogu da se nadju Grantove knjige ?
ambis:jeste, totalni je pozer. A tek Spare.
Gwydion:Ne bih ja njih dvojicu poredio. Tragedija je jedino u tome sto Grant ima Spareo-vu zaostavstinu i sto vec godinama na kasicicu daje informacije o njemu, verovatno netacne, i to samo onako kako njemu odgovara.
ambis:Gwydion:Ne bih ja njih dvojicu poredio. Tragedija je jedino u tome sto Grant ima Spareo-vu zaostavstinu i sto vec godinama na kasicicu daje informacije o njemu, verovatno netacne, i to samo onako kako njemu odgovara.
kljuc tvojih tvrdnji je rec "verovatno", a samo te jedna stvar deli od toga, i ta ista stvar je razlog pominjanja kasicice i ideje da to samo njemu odgovara. usudi se da znas, ne nagadjaj.
ambis:ako ti tako kazes. ali ako je za tebe to jedini nacin da prepoznas i prihvatis ono sto jeste, onda tesko da bi i u vatikanskoj arhivi verovao ocima u ono sto vidis.
Anonymous:A jel citao neko nesto od domacih okultista...?
Soul Reaver:![]()
Alister Crowley jeste osnovna i najbolja literatura za edukaciju ali i jedini pravi i potvrdjeni uzor kojeg treba slijediti.
Naravno ako je to ono sto zelite.
Ima i drugih
A.S. La Vey naprimjer.Naravno i Madam Blavatska.
![]()