King 7
Iskusan
- Poruka
- 5.443
Nisam bio bas precizan moja greska. Mislio sam na Sveto Pismo i na mnoga dela svetaca koja se mogu naci u knjizarama i manastirima a koja nisu luksuzno opremljena. Njih je jednostavno naci i nisu skupe. Nisu u pitanju luksuzno opremljena izdanja. Biblije su na kraju toliko podeljene besplatno u svetu da nijedna knjiga nije toliko dljena dzabe kao sto je ona.eremita:Не бих се сложио овде са тобом, има толико религиозних књига које желим да имам - а које не могу купити јер су ми превише скупе, а у исто време, сећам се
да сам купио "дела" А.Кроулија која су била бесмислено јевтина и још ме је та идавачка кућа месецима прогањала не би ли ми увалила још нешто од сатанске литературе.![]()
![]()
![]()
Sto se tice Kroulija, on je sarlatancina, zajebant. Njegova pisanija su uglavnom anarhisticko - narkomanska i samozvanje koje je sebi dodelio je prihvaceno u nekim krugovima ali on je vise deo rok kulture ako o mogu tako reci.
Sto se tice satanistickih knjiga koje sam pominjao u pitanju su ''prakticna dela velikih majstora'' oko kojih se otimaju okultna drustva i sekte a koja cak i vatikan poseduje stotinama godina. Prava jeres koja se placa milionima dolara, skrivena kao zmija pod kamenom. Kao sto je doticno jevandjelje bilo skriveno do sada tj. do momenta kada je ljudski rod na najnizem duhovnom stepenu od svog nastanka. Pa. zar nisu skoro svi bogatasi u svetu clanovi tajnih drustava i sekti ?