Alekasandar3
Buduća legenda
- Poruka
- 35.716
Управо су јавили да је жалба за пуштање након одлужене половине казне одбијена, јер је влада обећала да ће Шишић одслужити целу казну.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Управо су јавили да је жалба за пуштање након одлужене половине казне одбијена, јер је влада обећала да ће Шишић одслужити целу казну.
Веровала си другачије?
Evo šta je pisano pre godinu dana:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2006&mm=11&dd=03&nav_id=218364
Očekivanje da će major Emir Šišić odmah po prebacivanju iz Italije u Srbiju biti pušten iz zatvora je nerealno, kaže za B92 njegov branilac Milorad Panjević. Pilot JNA od juče je nalazi u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, gde će nastaviti da izdržava zatvorsku kaznu
Bivši ministar za ljudska i manjinska prava Rasim Ljajić, koji se bavio transferom Šišića u Srbiju, kaže da su najave momentalnog oslobađanja Šišića štetne.
"Svojevremeno sam imao razgovore s predstavnicima Vlade Italije, koji su naveli nazadovoljstvo i kao jedan od razloga za oklevanje s transferom Šišića to što je u medijima u Srbiji stvaran utisak da Šišić po prebacivanju u Srbiju treba da bude pušten na slobodu, što je kod nekih izazvalo sumnje u to da li ćemo mi poštovati odredbe konvencije o transferu osuđenih", navodi on.
Evo mogućeg objašnjenja. Malo smo se zaleteli.
Mada bih ga ja sutra pustila.
Šišić je inače više na slobodi nego u zatvoru
niste čuli na forumu:grin: