laura87
Domaćin
- Poruka
- 3.400
Sta mislite o ovoj seriji?Kako vam se cini?Daje se na Pinku svake nedelje u 18h vec dva meseca...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
britgirl:onaj rajan je mnogo sladakops:
zoranpetrovic84:Ja sam danas prvi put gledao...kako se zove glavna glumica(ja mislim da je glavna) misa...nesto ili tako nesto?mnogo je slaaaaaaaatka
I nevidjen je snob. Prochitala sam intervju sa njom u engelskom cosm-u.laura87:zoranpetrovic84:Ja sam danas prvi put gledao...kako se zove glavna glumica(ja mislim da je glavna) misa...nesto ili tako nesto?mnogo je slaaaaaaaatka
Zove se Misa Barton i '86. je godiste 8) 8) 8)
Tinar:I nevidjen je snob. Prochitala sam intervju sa njom u engelskom cosm-u.laura87:zoranpetrovic84:Ja sam danas prvi put gledao...kako se zove glavna glumica(ja mislim da je glavna) misa...nesto ili tako nesto?mnogo je slaaaaaaaatka
Zove se Misa Barton i '86. je godiste 8) 8) 8)![]()
Pa ne znam. Shto se tiche fiz izgleda, nije losha. Jeste premrshava, ali to shto je krakata samo je plus. Ona je manekenka, normalno da je takva. Seriju sam gledala mozda dva puta, zayeban je termin. I ono shto sam videla nije mi se bash svideo.laura87:Tinar:I nevidjen je snob. Prochitala sam intervju sa njom u engelskom cosm-u.laura87:zoranpetrovic84:Ja sam danas prvi put gledao...kako se zove glavna glumica(ja mislim da je glavna) misa...nesto ili tako nesto?mnogo je slaaaaaaaatka
Zove se Misa Barton i '86. je godiste 8) 8) 8)![]()
Znam.A i iskreno i ne izgleda nista posebno-premrsava je i sva krakata,a o njenoj glumi necu da diskutujem,plus je njen lik u seriji ne bas inteligentan,ali sta ces...Mnogi moji ortaci se bas prze na nju :wink:
Tipkaros:Odgledao sam 3 epizode. Mozda bih gledao i vise, ali se daje u ekstremno losem terminu po mene. Sve u svemu ovo mogu da kazem o seriji i likovima:
Serija mozda i moze da prodje, ali je nekako bre... smorna pomalo...
Glavna likica je toliko retardna u seriji da je to neverovatno - neprestano optuzuje onog jadnicka sto se pali na nju za razne stvari i uopste ne shvata koliko je glupa (sto je i odlika glupih ljudi). Nervira me.
Onaj sto se pali na glavnu likicu je jedan od najzescih likova u seriji, ali ga neprestano ispusava zato sto je ona najveca kretenka...
Pametniji je od nje triput, ali jbg, ljubav je slepa.
Onaj lik sto se sad odjednom 2 ribe pale na njega je najpametniji u seriji i to ubedljivo, mnogo mi se svidja nacin na koji prica i razmislja, sve je otkacen... jos se i 2 ribe pale na njega.![]()
O one 2 sto se pale na ovog nemam sta posebno da kazem.
Vecina roditelja (osim keve od glavne likice) su max ok.
I taj rad... 8)