Okrsaj Milosa Bikovica i Sergeja Trifunovica zbog protesta

DvMStbyWwAAbywl.jpg

Глумцима а нарочито браћи Трифуновић било би најпаметније ДА СЕ ОКАНУ ПОЛИТИКЕ......... они су професионално деформисани и мисле да је то ИГРА.......... па ће после у кафанче - АЛИ НИЈЕ ИГРА И НЕ СМЕЈУ СЕ ИГРАТИ ЖИВОТИМА ДРУГИХ ЉУДИ......... нека иду на сцену па нека се бекеље а не у политику.............

Милош је институција за Сергеја , нека буде захвалан Богу што му је уопште одговорио .пропали глумац Сергеј .ј

Dobro, de, sto si tako stroga, crvena bako? Kada se Sergej pojavio, bio je frajercina i glumcina, isto kao i Milos. Sacekaj koju godinu, da vidis da li ce Milos istim Sergejevim stopama?!

Ako ovakvo stanje u zemlji Srbiji potraje (a potrajace), cenim Miloseve sanse na preko 90%, da postaje slican Sergeju. :hehe:

_nobody_

Poslednja izmena od moderatora:
Сергеј има оно што се у Северној Европи назива "Морбус Медитеранеус" или јужњачка хистерија. Уз то и Динарски Нарцисоидни Синдром Намгрођеног И Веома Озбиљног Човека.

Биковић делује као миран, повучен и узоран младић (чак га је и одликовао цар Африке и Евроазије орденом хероја совјетског рада осмог степена). Шалу на страну, Милош је скроз кул.

У Сергејеву одбрану, додуше, морамо рећи да је Серж 15 година старији од Милоша.

А као што видимо по многим примерцима на овом форуму, хистерично-нарцисодина пуцања се догађају управо у 40им, па ваља сачекати 10ак година са оцјенама.

Pratis li ti ove komicne (cudne - komish) proteste u BGDu? Tamo braca Trifuni vode glavnu rec, pod dirigentskom palicom Dzitlera. NE Hitlera, Dzitlera! :zblesav:

_nobody_

Хаха, пратим, и све ми је то некако језиво.

Мислим, као нека исплакана верзија средњих 90их.

Сећам се кад сам био клинац а моји учествовали у Вуко-Ђинђомобил протестима кад су Вук, Ђики и Весна покушавали да сруше Слобу и комунизам z:mrgreen: То се завршило како се завршило.

Зато сам се ја дистанцирао од те целе приче и сад гледам на све то као на једну ђаволску комедију, што би рекао Данте Жабар.

Back