Okreni me tamo, hoću da umrem gledajući prema Beogradu, tamo je sunce

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo pljujte po Beogradjanima, tako je bas bogougodno.

Obicno Mileta i njegove alijase citam povrsno i smejem se, ali ovaj put je preterao.

Moj pradeda je kao trecepozivac poginuo u odbrani Beograda u 1. svetskom ratu, a bio je rodjeni Beogradjanin. Znaci, pazi sta pises malo, pokusaj da prvo razmislis.

Biti Beogradjanin je i stanje duha. Ne moras se roditi u Beogradu da bi bio Beogradjanin.

kakve veze ima Banja Luka , u Bosni , sa Srbijom???:eek:

kako da bosanski grad bude glavni grad Srbije???:hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha:

pa sta sad?? jel kosovo srce srbija, ili fckn banja luka??

jel se srbija brani u kninu, u vukovaru, banja luci ili na kosovu??

dogovorite se vi, momci , ko je srce, ko je bubreg, a ko *****, pa nam javite. Nemam ja nista protivi i Zitoradja da bude glavni grad srbije, kakva drzava takav joj treba i glavni grad...:think:

Pošto su sve potrošili, shvatili su da se Srbija sad brani u Beogradu. Muka.

Inače, jel' može neko da mi objasni o čemu se radi na ovoj temi?

covece, ubise vas provincijski kompleksi...:roll:

veci trn u oku vam je beograd nego vasington i ankara zajedno...sta ti je duh provanse:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sta vi , ljudi smatrate pod "beograd"????

ako mislite na vlast, onda pisite "vlast " i " vlada"...

ako mislite da su vam beogradjani krivii za to sto vam jos niko nije prokopao kanalizaciju , pa morate da praznite septicke jame svake nedelje, onda ste promasili adresu, skroz.

ne mogu da se otmem utisku, da se ovde ipak radi o vecitoj zavisti "provincijalca" prema metropoli ( kada kazem "provincijalac" mislim na stanje duha, a ne mesto stanovanja)

Od Beograđana vaša budućnost zavisi kao što zavisi i od lanjskog snega. Kad biramo političare, biramo ih na nivou Srbije, tako da svi preuzimamo odgovornost za izbor. Sorry, tako stoje stvari.

Da se Beograđani pitaju, Srbija bi bila mala Švajcarska, ali, nažalost, niko nas ništa ne pita.

Kucate na pogrešna vrata...obratite se političarima. Njihov boravak u Beogradu je čista geografija.

Nisam nikakav idadagadavida, ali jesam beogradjanin, i ponovo ti kazem, da tebe ubi kompleks , jer pisati pausalno da begradjane ne interesuje kosovo, banja luka, ili novi sad je u najmanju ruku glupo, pa i zlonamerno...

kao, vas iz ne znam kojeg sela u ne znam kojoj drzavi ili republici bivse sfrj, interesuje sve, a beogradjane , kao ne interesuje nista, pa ste vi kao neki 'super srbi" a beogradjani su infanti????

kakva glupost bez granica

ovo je potpuno tacno, jer dziberi iz raznoraznih vukojeba su doveli srbiju u ovu poziciju, a ne beograd i beogradjani...:worth::worth::worth:
Довољно од педигрираних БЕОГРАЂАНА, интересују те СРБИ у РС интересују те СРБИ на Косову интересују те СРБИ на северу Србије ?
МА ТО ЈЕ ЗА ВАС САМО ЈЕБЕНА ПРОВИНЦИЈА ЈЕЛ ДА?

ДНЕВНИК РАТНОГ ХИРУРГА
http://www.scribd.com/doc/18327809/D...ratnog-hirurga

Citat:
Prva slika surove istine, a zatim koridor - "put života". Juni 1992. Ranjeni srpski borac, mladić, ime mu nikad nisam saznao, negde kod Modriče: "Doktore, Srbijanac, gde je Beograd?" "Tamo, junače", pokazah rukom u pravcu Beograda. "Okreni me tamo, hoću da umrem gledajući prema Beogradu, tamo je sunce". Umro je posle nekoliko trenutaka... neznani junak. Sećam se mrtvih srpskih mladića koji su tog meseca probijali "put života", spajali Krajinu sa Srbijom. Umirali su ponosni kao Obilići.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sta ovde kome nije jasno

citat je surovo jasan i nedvosmislen.

ratni hirurg - pa to je sam po sebi heroj,

borci koji su koridor probijali, i fizicki i duhovno su tezili slobodi i dostigli je probijanjem koridora. fala im

e, sad sto se svasta izdesavalo od tada, pa desavalo bi se sto puta gore da se nismo branili, gde god smo morali i kako god smo znali i umeli, uprkos i stranih neprijjatelja i domacih `skeptika`

ovaj rezim je samo privremena slika teskih vremena za srbiju, u kojima se gine i strada bez oruzja, polako, cede nam dusu na slamku.

proci ce i ovo, pa grk je rekao sve tece, nisu to srbi izmislili

Довољно од педигрираних БЕОГРАЂАНА, интересују те СРБИ у РС интересују те СРБИ на Косову интересују те СРБИ на северу Србије ?
МА ТО ЈЕ ЗА ВАС САМО ЈЕБЕНА ПРОВИНЦИЈА ЈЕЛ ДА?

ne roDZaCe....ti si , kako kazes, jebena provincija...i nista vise :roll:

Nemoj Konzi molim te.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11027334&postcount=61

Beograd - anacionalno zlo.

Beograđani - krivi što su se izrodili.

Sramota, ali stvarno sramota. Šta ti braniš, nemam pojma, verovatno Mileta koga voliš iz tebi znanih razloga, a ne temu, pošto ove gluposti koje su ispisane ne mogu da se brane i ne mogu da se shvate drugačije, osim onako kako su napisane. Nema potrebe da nam vređate inteligenciju, nismo baš toliki moroni kao što vi mislite da jesmo. A meni su spočitavali da štitim prijatelje.......sramota, ali stvarno, sramota.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11027358&postcount=65

Једног лепог дана схватићеш да је јед коју гајиш у души отров за тебе

ti pricas o jedu, i otrovu, iskompleksirani ...

pa vidis da , osim one nesrecne moderatorke sa mackom u avataru, svi pljuju po tvojim iskompleksiranim postovima, gde ceo jedan grad i njegove stanovnike svrstavas u izrode i slugeranje...:roll:

Samo pljujte po Beogradjanima, tako je bas bogougodno.

Obicno Mileta i njegove alijase citam povrsno i smejem se, ali ovaj put je preterao.

Moj pradeda je kao trecepozivac poginuo u odbrani Beograda u 1. svetskom ratu, a bio je rodjeni Beogradjanin. Znaci, pazi sta pises malo, pokusaj da prvo razmislis.

Biti Beogradjanin je i stanje duha. Ne moras se roditi u Beogradu da bi bio Beogradjanin.
Bljuzga,sestro,bljuzga...:(

ti pricas o jedu, i otrovu, iskompleksirani ...

pa vidis da , osim one nesrecne moderatorke sa mackom u avataru, svi pljuju po tvojim iskompleksiranim postovima, gde ceo jedan grad i njegove stanovnike svrstavas u izrode i slugeranje...:roll:

Па јел сада треба да се забринем'?
Или си већ престао да бројиш све оне који написаше али нису из Београда?
О да наравно њихово мишљење се не рачуна

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back