Okreni me tamo, hoću da umrem gledajući prema Beogradu, tamo je sunce

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ДНЕВНИК РАТНОГ ХИРУРГА
http://www.scribd.com/doc/18327809/Dnevnik-ratnog-hirurga

Београђани ове речи нека вас сете да сте ви једина нада и највећи могући пораз Срба ,
Београђани сви Срби који не живе у Србији,сви Срби који живе преко Саве и Дрине
у Београд гледају као у светло слободе и знајте да једино ви можете донети
СЛОБОДУ ИЛИ РОПСТВО СРБИМА ,
БЕОГРАДЕ ОДЛУКА ЈЕ УВЕК БИЛА НА ТЕБИ
:( :( :(

Што рече неко: Београд = Вавилон

zovite lekara za ovog momka, definitnivno mu nije dobro...

pozdrav iz beograda ...samo za tebe...

И коначно је поаказо да је он ипак онај исти он Идадагадавида
Пс стари смајлићи су ти били оно , а ово је у тренду са парадом?

Београђани и Београд су пијемонт на Балкану !
Не носи случајно назив слободарски град !
То је град који је претрпео бомбардовање у I св. рату, II св. рату, у НАТО агресији '99. све у име слободе !

• Podržavam
Reactions: Reg
i pogresno cenis medvedicu a i ti izgleda ne citas sve postove..pa onda nisi videla moj odgovor postavljacu
mozda bi bilo zgodno da ne citas samo sta tebi odgovara
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11027358&postcount=65

Dok sam pisala post tvog odgovora još nije bilo. Brza tema, šta ćeš...

A što se tiče samog odgovora: E neka si mu rekla :roll:
Nego Mile tvrdoglav pa neće da preformuliše stav, pa da nam zajedno objasnite kako mi malilciozno miniramo temu :lol:

ne znam za sta ga drzi,, ali ocajnicki brani njegove gluposti o beogradu i beogradjanima:roll:

hm...vidim ja da ti ne citas isto ko medvedic..svaki drugu ili svaku trecu recenicu
zato su ti zakljucci nepotpuni....al to smo vec sa tobom preziveli ..te tvoje parcijalne zakljucke..ono odokativne...pa nek pukne kako pukne...skrenula sam paznju postavljacu da onda nije dobro postavio temu ili je postavio tako da tumacenja mogu biti razna
ispostavilo se da su tvoja i moja totalno razlicita
ti si se kao beogradjanin nasao prozvan i jos neki..a ja nisam to tako shvatila...no ne bitno
slobodarski nastavite da se istresate na forumu..verovatno imate neki skriveni smisao u tome....da pokazete da ste najpametniji da niko vise ne moza ni da priviri vasoj pameti
u cemu je tvoj probelm i probelm jos nekih i stalno pokusavanje degradiranje svega
stalno vredjanje i nipodastavnje i izrugivanje onih koji ne razmisljaju kao ti i jos neki na ovom forumu samo pokazuje o velicini tebe i tebi slicnih
ovo je mesto gde se suceljavaju misljenja
i neopohodno je nauciti to raditi
ali bez takvih reci koje ti koristis i nacina...rodjace

Београђани и Београд су пијемонт на Балкану !
Не носи случајно назив слободарски град !
То је град који је претрпео бомбардовање у I св. рату, II св. рату, у НАТО агресији '99. све у име слободе !

To sa gradovima - herojima,slobodarstvom i nije tako jednostavno.Ja se u taj slobodarski duh Beograda ne bih zaklinjao.Ovo što si gore nabrojao više je rezultat nekih okolnosti u svetu i odluka nekih ljudi koji su se zatekli na važnim pozicijama ne i stvarne volje stanovnika.Poluvekovna komunistička diktatura najbolje demantuje navodno slobodarstvo.

Знаш ли да су тада на одбрани најбољи војници били они из новоослобођених крајева СТАРЕ СРБИЈЕ а данас се зову МАКЕДОНИЈА?
У овом рату последњем 91-99 највише је страдоло момака у редовима Југословенске армије који су имали у Војној књижици место рођења Београд општина Савски Венац.

hm...vidim ja da ti ne citas isto ko medvedic..svaki drugu ili svaku trecu recenicu
zato su ti zakljucci nepotpuni....al to smo vec sa tobom preziveli ..te tvoje parcijalne zakljucke..ono odokativne...pa nek pukne kako pukne...skrenula sam paznju postavljacu da onda nije dobro postavio temu ili je postavio tako da tumacenja mogu biti razna
ti si se kao beogradjanin nasao prozvan i jos neki..a ja nisam to tako shvatila...no ne bitno
slobodarski nastavite da se istresate na forumu..verovatno imate neki skriveni smisao u tome....da pokazete da ste najpametniji da niko vise ne moza ni da priviri vasoj pameti
u cemu je tvoj probelm i probelm jos nekih i stalno pokusavanje degradiranje svega
stalno vredjanje i nipodastavnje i izrugivanje onih koji ne razmisljaju kao ti i jos neki na ovom forumu samo pokazuje o velicini tebe i tebi slicnih

Nemoj Konzi molim te.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11027334&postcount=61

Beograd - anacionalno zlo.

Beograđani - krivi što su se izrodili.

Sramota, ali stvarno sramota. Šta ti braniš, nemam pojma, verovatno Mileta koga voliš iz tebi znanih razloga, a ne temu, pošto ove gluposti koje su ispisane ne mogu da se brane i ne mogu da se shvate drugačije, osim onako kako su napisane. Nema potrebe da nam vređate inteligenciju, nismo baš toliki moroni kao što vi mislite da jesmo. A meni su spočitavali da štitim prijatelje.......sramota, ali stvarno, sramota.

Poslednja izmena:
Dok sam pisala post tvog odgovora još nije bilo. Brza tema, šta ćeš...

A što se tiče samog odgovora: E neka si mu rekla :roll:
Nego Mile tvrdoglav pa neće da preformuliše stav, pa da nam zajedno objasnite kako mi malilciozno miniramo temu :lol:

dakle
da si citala sve
onda bi isto tako procitala i post gde sam napsiala slobodan prevod.govoreci u svoje ime..kako sam ja to shvatila
zajedno da objasnimo
hm
bas cudno sto si rekla ovu recenicu..pri tom ja sam rekla da minirate temu...odnosno temu kako sam je ja shvatila...ocito je da sam je shvatila pogresno..i to sam rekla i sad tebi i ranije postavljacu
za mene je BGD i dalje ono sto sam i napisla

Nemoj Konzi molim te.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11027334&postcount=61

Beograd - anacionalno zlo.

Beograđani - krivi što su se izrodili.

Sramota, ali stvarno sramota. Šta ti braniš, nemam pojma, verovatno Mileta koga voliš iz tebi znanih razloga, a ne temu, pošto ove gluposti koje su ispisane ne mogu da se brane i ne mogu da se shvate drugačije, osim onako kako su napisane. Nema potrebe da nam vređate inteligenciju, nismo baš toliki moroni kao što vi mislite da jesmo.

Reg postavi ceo post n evadi reči i rečenice,ok?

ajde, bre, ne mrsi ...

ova budala napisala da su beogradjani "krivi sto su se izrodili"

А за шта су се то Београђани било где потурили ?
И ДА КРИВИ СУ ЈЕР СУ СЕ ИЗРОДИЛИ

a ti ovde prosipas neke glupave , kvazifilozofske floskule...ali, kakav forum, takav mu i moderator, a kakav moderator, takve i teme...:roll:

ajde, bre, ne mrsi ...

ova budala napisala da su beogradjani "krivi sto su se izrodili"

a ti ovde prosipas neke glupave , kvazifilozofske floskule...ali, kakav forum, takav mu i moderator, a kakav moderator, takve i teme...:roll:
:cool: да криви су што су се изродили, и постали само БЕОГРАЂАНИ И заборавили да су СРБИ

:cool: да криви су што су се изродили, и постали само БЕОГРАЂАНИ И заборавили да су СРБИ
Sorry mile al ovaj koment je za...
vomit-boy03-vomit-puke-sick-smiley-emoticon-000662-large.gif

ma keve ti...:mrgreen:

ti si srbin, a beogradjani zaboravili da su srbi...i to je , sada, kao ublazena verzija gluposti??:roll::roll::roll:

a objasni nam i ovo , molim te...

слугерњски препотентно БЕОГРАДСКИ став

i to garant ima neko smisleno objasnjenje, narocito ako ti ona sa mackom u avataru pripomogne i pridrzi...objasnjenje:roll:

dakle
da si citala sve
onda bi isto tako procitala i post gde sam napsiala slobodan prevod.govoreci u svoje ime..kako sam ja to shvatila
zajedno da objasnimo
hm
bas cudno sto si rekla ovu recenicu..pri tom ja sam rekla da minirate temu...odnosno temu kako sam je ja shvatila...ocito je da sam je shvatila pogresno..i to sam rekla i sad tebi i ranije postavljacu
za mene je BGD i dalje ono sto sam i napisla

Sve sam ja to pročitala, konzi, šta da ti kažem, očigledno si ti jedina pogrešno shvatila temu.
Neka ti to bude izgovor što ovaj teški bezobrazluk nisi odmah zakatančila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back