neogeo
Aktivan član
- Poruka
- 1.427
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta znaci "okoravanje"?Bliss:...sedimo u autobusu...ja i decko...ispred nas moja "drugarica" sa kojom se zadnjih mesec, dva svaki dan cujem...nama je 4 godine veze bas na taj dan...i planirali smo po dolasku na mesto na koje putujemo da nadjemo nacin da pobegnemo od grupe i proslavimo taj dan...
...drugarica se okrece u nekom momentu voznje i saopstava nam da treba da razgovara sa nama...u cilju rasprave nekih stvari...
...sledeci dan se vidimo u zajednickom kaficu hotela..i setim se da je htela da prica...za stolom sedimo ja i ona....decko sedi podalje od nas i prica sa asistentima...pocinjemo da razgovaramo...tema je razciscavanje nekih stvari izmedju svo troje, u stilu rekla kazala.....kada sam cula temu za razgovor...prokomentarisala sam da ce nas posvadjati ako krenemo o tome da pricamo...na sta sam dobila odgovor.:..(ja se izvinjavam ovo nije citat nazalost)...ne interesuje me da li cete se posvadjati...to nije moj problem...ja hocu da raspravim...
sokirana sam izjavom...ali...nastavljamo razgovor...i razciscavanje...zanimljivo decko ne prisustvuje tome...prekinu nas u sred razgovora dvoje koji su seli za nas sto....dolazi i moj decko sa kojim sam u odnosima koji ne mogu biti bolji i to je vidno za celu grupu studenata sa kojima putujemo...
...dok oni sede razmisljam ...da ne kazem da kljucam zbog pomenute izjave...okrecem se prema drugarici i predlazem joj da se odvojimo nas troje da bi eto raspravili...na sta dobijam odgovor:
ja sam mislila da zavrsimo razgovor ja i ti
krecemo da trazimo mesto gde bi odvojeno pricale ali ga ne nalazimo...posle nekog vremena ja i decko odlazimo u sobu i ja mu ukratko ispricam o cemu se radi..i zanimljivo na moju predpostavku da cemo se posvadjati on se nasmeje i iskulira...
...posle 2 dana dolazimo kuci...kacimo se svo troje na msn...i krecemo sa raspravom u kojoj moja drugarica sve vreme price ne saopstava mom decku sta je to oko cega je ona htela da raspravlja...jos citam recenice tipa ove:"dakle (ime mog decka), rekoh da je meni i tebi sve jasno ,jel tako?"..
."uzivajte ljudi ...ako imate jos neko konkretno pitanje , pitajte..." - mislim se u sebi pa ti si htela da pricas...sad smo dosli oboje i ti obrces situaciju i postavljas je kao da mi tebe trebamo da pitamo .a nisi uopste ni rekla sta je tema...
"vidis da je to van pameti i meni i (......)" ...iznerviram se i iskljucujem se sa ceta...posle nekog vremena decko ode da spava ...ja i "drugarica" razmenimo jos par recenica gde miona mrtva ladna kaze za mog decka:"meni npr nikad ne bi mogao da se svidja neko ko se zaebava dok ja pizdim..."
...i posle svega cujem da ona kaze dqa se nije mesala u nasu vezu...
...ima tu jos toga...necu spominjati lista bi bila predugacka i porazavajuca...
KAKO BI STE SE PONASALI U OVAKVOJ SITUACIJI?
topmodelsica:MNOGO mi se svidja decko iz ove price!
Psihologue:Ljudima ovde nije dobro objašnjena situacija i nisu skapirali celu priču...
Ovo zeleno znači da je drugarica uz tebe i da joj nije jasno zašto ti
dozvoljavaš da te dečko zeza..Tako sam ja razumeo...
Ona sa strane bolje vidi situaciju nego neko u vezi..
Psihologue:Ima BLISS da te pojede za večeru... Ne diraj joj dečka...:-D8-):-D
Lexa:E, nisam primetila, ali sad jesam
Da nije banovana? :shock:
Psihologue:Ljudima ovde nije dobro objašnjena situacija i nisu skapirali celu priču...
Ovo zeleno znači da je drugarica uz tebe i da joj nije jasno zašto ti
dozvoljavaš da te dečko zeza..Tako sam ja razumeo...
Ona sa strane bolje vidi situaciju nego neko u vezi..

Bliss:alooooooo breeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! jel si nekad upoznao mog decka?????
...sto nisi u uzeo u razmatranje ostale recenice?
...prvo se pred njim ponasa na jedan nacin...a onda kad se on izloguje pali vatru na mojoj strani...psiho namoj meni prodavati te price....ako je neko pljuvao dugo vremena to si bio ti...procitaj malo history...
...takodje ja ozbiljno vec razmisljam odakle tebi te fix ideje o kojima bulaznis toliko dugo?...jel si ga upoznao? - nisi...jel si nas video zajedno - nisi...sta onda hoces vise?
...bavi se svojim brakom koji je toliko divan...u sta ne verujem ali ajde...
...covece odakle tolika potreba za mesanjem u nesto sto nisi ni video?...
...o boze ovo nisam nikad videla...ajde razumem da mi dodje dugogodisnja drugarica i kaze mi svoje misljenje...ali ovo?...ja stvarno ne razumem ljudi kako vas nije sramota?
...i psiho sto ne pricas o svom braku malo?...hoces da mi kazes da je on karmicki predodredjen i savrsen....te price mozes da prodajes maloj deci...da se nisi nikad posvadjao i tako to...