OKO DVA i pol sata u centru Zagreba bilo je ratno stanje.

Srbi eto vam prilike da ponovo vratite SAO Krajinu i spojite je sa RS i Srbijom. http://www.index.hr/vijesti/clanak/...na-krv-na-prllazima-gornjem-gradu/539819.aspx

Нека хвала... није још време...нису Срби луди да сада нешто предузимају па да своје генетске кољаче и убице опет уједините и усмерите према Србима... знамо ми врло добро да ви без крви не можете да живите - ЗАТО ЋЕМО ВАС ПУСТИТИ ДА СЕ ЛЕПО ПОКОЉЕТЕ МЕЂУСОБНО И СА ВЕЛИКИМ ЗАДОВОЉСТВОМ ВАС ПОСМАТРАТИ ПРЕКО МАЛИХ ЕКРАНА...

popcorn.gif
...
popcorn.gif
.............
popcorn.gif
..
popcorn.gif
......
popcorn.gif
....
popcorn.gif

.

Нека хвала... није још време...нису Срби луди да сада нешто предузимају па да своје генетске кољаче и убице опет уједините и усмерите према Србима... знамо ми врло добро да ви без крви не можете да живите - ЗАТО ЋЕМО ВАС ПУСТИТИ ДА СЕ ЛЕПО ПОКОЉЕТЕ МЕЂУСОБНО И СА ВЕЛИКИМ ЗАДОВОЉСТВОМ ВАС ПОСМАТРАТИ ПРЕКО МАЛИХ ЕКРАНА...

popcorn.gif
...
popcorn.gif
.............
popcorn.gif
..
popcorn.gif
......
popcorn.gif
....
popcorn.gif

.

de si vladika, ***** mu čvorka :D:D:D
si bio u crkvi danas? :D:D

popcorn.gif
...
popcorn.gif
.............
popcorn.gif
..
popcorn.gif
......
popcorn.gif
....
popcorn.gif

.

Tko ceka doceka,sada si kupite kokice pivo i ukljucite HRT na njemu imate live Croatian street fight :ajmo:

popcorn.gif
...
popcorn.gif
.............
popcorn.gif
..
popcorn.gif
......
popcorn.gif
....
popcorn.gif

.
To su samo vaše insinuacije.Vaša krv je ipak sveta.Vama je dosta porazbijati pola grada
Хрвати ко Хрвати, појела их полиција ко циганче кифлу.

Vlažni snovi

Back