Око 170 трактора блокира магистрални пут, у току протест пољопривредника: "Не предајемо се тако лако"

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
1730464094826.png

Oko 170 traktora blokira magistralni put, u toku protest poljoprivrednika: „Ne predajemo se tako lako“

Jutros oko devet časova poljoprivrednici iz Bavaništa i Banatskog Brestovca započeli su protestnu vožnju zbog nepoštovanja potpisanog sporazuma sa Ministarstvom poljoprivrede. Prema rečima Nedeljka Savića iz Udruženja "Stig", traktori su se uputili ka magistralnom putu na izlasku iz Požarevca, gde će na sat vremena blokirati saobraćaj.

1730464314495.png

01. nov 2024

Udruženja poljoprivrednika Složni pidikanci iz Bavaništa, Stig i Brestovački ratari iz Banatskog Brestovca okupili su se jutros oko osam sati, a sat vremena kasnije započeli su protestnu vožnju, kako bi Vladi Srbije i Ministarstvu poljoprivrede poslali poruku nezadovoljstva zbog delimičnog nepoštovanja potpisanog sporazuma.

Nedeljko Savić ispred Udruženja „Stig“ kaže za Nova.rs da se oko 170 traktora iz Požarevca uputilo ka autoputu, gde će stati i na sta vremena blokirati saobraćaj.

link

Сељак је изигран од стране анти-Србијанског режима. Режим ништа није испунио из споразума са сељацима нити има намеру. Предстоји сељачка буна!

Sad će Vučić reći opet kakve nove traktore imaju. :deda2:
Nekad si samo patike i trenerke mogao da kupuješ šarene, traktori su svi bili crveni. A vidi danas, ko da su krenuli na paradu ponosa.

E, iskreno, ovi paori zaslužuju sve što ih snađe. I prošle godine su kukali, pa se onda zahvaljivali Žvali. I to im nije bio prvi put.

I sad kad ih je Žvala opet zajebao, ja sad treba da kao vičem "napred paori"

E, iskreno, ovi paori zaslužuju sve što ih snađe. I prošle godine su kukali, pa se onda zahvaljivali Žvali. I to im nije bio prvi put.

I sad kad ih je Žvala opet zajebao, ja sad treba da kao vičem "napred paori"
Ja sam i tad rekao da ce ih zaj.....

Ja sam i tad rekao da ce ih zaj.....
Лоповска,смрдљива Власт.
Лажу,краду...
Наши Вредни, смерни Паори потписали неки Документ где им се шатро "излази у Сусрет",да би сада морали се боре опет све испочетка зато што су ПРЕВАРЕНИ,СЛАГАНИ од стране ове лоповске Власти...
Докле бре Превара и Лажи??

Back