Ohladio sam se?

Nista nije preko noci...niti mozes da znas kakav odnos imaju dvoje kad su u cetiri zida...mozda se partner ohladi jer mu drugi ne posvecuje dovoljno paznje, mozda se u medju vremenu pojavio neko drugi...mozemo samo da nagadjamo...

Sustina je da se je sve postepeno odvijalo...a kad partneri nemaju dobru komunikaciju i ne pricaju jedno drugom o cemu razmisljaju, onda izgleda ko da je odluka s" rebra pa u nedra"...

;) Što da ne? :rumenko: Forum je mesto za edukaciju, ali i za zabavu. :D

To što si opisala u uvodnom postu tvoje teme su ozbiljne stvari, pročešljaj stare teme i naći ćeš mnoštvo odgovora na tvoja pitanja. Takve stvari su kao dobar dan, sve je to realnost, nema zabetoniranih veza, apsolutna posvećenost, večna sigurnost, tako neke idealne, stabilne kategorije su među ljudima od krvi i mesa teško ostvarive, nismo roboti, menjamo se...

Nema tu odgovora.....Dačo moj......vrijeme samo želi čut' i vidjet koliko si čvrst.....i sad mi pade ona pjesma napamet....i da li ideš do kraja.........

Zamislite imate vezu koja traje jedno vrijeme, lijepo vam je...i odjednom vam partner ili partnerka kaže ohladio ili ohladila sam se.....?.....Jel to neki izgovor i nešto drugo je u pitanju ili stvarno neko preko noći prestane osjećati ono što je govorio juče....ili je sve to samo bila laž......
......priča mi neki prijatelj kako je imao vezu preko ljeta sa djevojkom koja živi u Njemačkoj...stvarno se zagrijao....kad ona mu preko telefona javlja...izvini ohladila sam se.....?!.....to je samo primjer.....ima ih još takvih.......slično je i kad žive u istom gradu.....super im je ...ili tako izgleda...i odjednom...ohladio sam se.......?!

Verovatno je nije odrzavao na optimalnoj temperaturi.

Nema tu odgovora.....Dačo moj......vrijeme samo želi čut' i vidjet koliko si čvrst.....i sad mi pade ona pjesma napamet....i da li ideš do kraja.........

Znam da nema, nisam hteo to da kažem...
Pokušaš nekog što bolje da upoznaš, da pronađeš što više tih dodirnih tačaka, da uživaš što intenzivnije u toj fazi strasti... a dalje se ne zna... ne može se ništa predvideti, a kamoli garantovati... Nema odgovora, ide se dokle se može...

Znam da nema, nisam hteo to da kažem...
Pokušaš nekog što bolje da upoznaš, da pronađeš što više tih dodirnih tačaka, da uživaš što intenzivnije u toj fazi strasti... a dalje se ne zna... ne može se ništa predvideti, a kamoli garantovati... Nema odgovora, ide se dokle se može...

Život je surov...šta ćeš.....ide se dokle se mora.....;)

Zamislite imate vezu koja traje jedno vrijeme, lijepo vam je...i odjednom vam partner ili partnerka kaže ohladio ili ohladila sam se.....?.....Jel to neki izgovor i nešto drugo je u pitanju ili stvarno neko preko noći prestane osjećati ono što je govorio juče....ili je sve to samo bila laž......
......priča mi neki prijatelj kako je imao vezu preko ljeta sa djevojkom koja živi u Njemačkoj...stvarno se zagrijao....kad ona mu preko telefona javlja...izvini ohladila sam se.....?!.....to je samo primjer.....ima ih još takvih.......slično je i kad žive u istom gradu.....super im je ...ili tako izgleda...i odjednom...ohladio sam se.......?!
pa... prodje te volja za tom i tom osobom.... sto tu ima cudno?
stvari se mjenjaju
ako nesto nije tacno sada, ne znaci da nije bilo tacno ni prije

:D Na vreme sam upozorio Danijelu. Da ne bude posle dža ili bu...
Znaš šta je najveći crnjak? Ja sam na suprotstavljanju tvojim idejama o pranju posuđa stekao poene koji su mi jako, jako davno pomogli da se smuvam sa jednom lepom tetom, a nije se dobro završilo. :rumenko: Ispade ti u pravu, a ja ispadoh perhan... ;):D
Ne.....ona je neutralna i hladna.....kao razum...

Iskreno, termodinamika mi je najodvratnija naučno-tehnička disciplina, uvek bila i ostaće, nikad je neću u potpunosti razumeti. Strano mi je to, zato se ne snalazim u životu. :rumenko:

Jesu najbolji kuvari muškarci, ali neko ipak više ceni kuvarice... :)

Jesu najbolji kuvari muškarci, ali neko ipak više ceni kuvarice... :)[/QUOTE]

Ustvari suština je u tome da ono malo muškaraca što se bavi kuhanjem su vrhunski, ali ostatak ..odn. većina nema pojma...znači u prosjeku muškarci su lošiji kuhari....jer većina žena zna odlično kuhati....ima i vrhunskih kuharica...........

A muškarac mora pomagati u kuhinji....a što se mora nije teško...he..he..

Back