oziman
Veoma poznat
- Poruka
- 11.989
Srusio se satelit? kada?
Pre nekoliko decenija. Postoji snimak.
Sal
Dalje, ja da se setim artefakta na mesecu?
Jesi ti zdrav?
Da se setis gradjevina, skulptura koje su pronadjene na mesecu. Bile su teme ovde o tome.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srusio se satelit? kada?
Dalje, ja da se setim artefakta na mesecu?
Jesi ti zdrav?
Pa gde su ostaci tih famoznih civillizacija? Što veča beše, više artefakta za nalaženje...
Ah, da, zaboravio sam. Vlade kriju te artefakte. Ko god šta pronađe, metak u tintaru! Ili dođu reptilčići i pojedu mu memoriju... Užas!
Dakle, ako je ta rupčaga urušeni rudnik nekakve imaginarne civilizacije, gde su onda u rupi artefakti te iste? Gde su šine i kolica? Ili, lebdeća kolica, svejedno... i oni mali slatki vozići? Šta? Ni pijuka, krampa, nešto što lići na to? Ništa?
Cvrc... A toliko očevidaca... svašta....
Ako nisi znala svi ostaci danasnje ljudske civilizacije bi nestali za manje od deset hiljada godina,kada bi neko dosao poslije deset hiljada godina ,poslije nas ,ne bi nista nasao.Pogledaj samo emisiju after people na history.Sta ti mislis sta bi ostalo od nase civilizacije ?Interesuje me bas

A kako onda znaju za dinosauruse koji su ziveli pre 60 MILIONA godina?![]()
Opet pitam ko kaze da su zivjeli prije toliko godina(Postoje otisci stopala dinosaurusa i ljudi jedne pored drugih,pa one brojne figurice dinosaurusa i aviona iz juzne amerike koje su pravile maje,takodje su nalazeni ostaci dinosaurusove koze i tkiva,to ne moze biti uopste staro,samo malo treba grebati ispod povrsine da bi vidili koliko je njihova nauka suplja na svakom koraku koji zagazimo)?p.s.usput mislio sam na gradjevine i sve ono sto je covjek stvorio ljudskom rukom,u to ne spadaju kosti.
Ne znam kako može da se čovek stavi u isto vreme sa dinosaurusima.
Pored takvih ogromnih i snažnih reptila,čovek ne bi imao nikakvu šansu da preživi.
Pa nauka brate to kaze...Da su ziveli izmedju 200 i 60 miliona godina..
Kaze C14 sa kojim se relativno tacno moze oderditi starost necega.
Nemoj sada da pocnemo da diskutujemo da je 2+2=4....
(Nemoguce je da su kosti postojanije od kamenih proizvoda covekove ruke)
A šta ako to nije ljudsko stopalo već stopalo neke vrste malog majmuna,a ovo veliko stopalo od neke patke ili slično? Ako nalazimo bezbroj kostiju pratistorijskih životinja,morali bi isto tako naći bezbroj kostiju ljudi među njima.Pogotovo što bi ljudi kao lak plen bili najomiljenije jelo tim predatorima.http://1.***************/_07VoZXfojo4/SJgwcaVNy1I/AAAAAAAAAZ8/_MpLOILJ2LA/s400/dino%2Bhuman%2Bfootprints.jpg
Naravno, ovo se ne uklapa u zvanicne teorije o evoluciji coveka sto znaci da je pod "Top secret" a nama ostaje jedino da spekulisemo da li je ovo fake ili mozda nije.
http://1.***************/_07VoZXfojo4/SJgwcaVNy1I/AAAAAAAAAZ8/_MpLOILJ2LA/s400/dino%2Bhuman%2Bfootprints.jpg
Naravno, ovo se ne uklapa u zvanicne teorije o evoluciji coveka sto znaci da je pod "Top secret" a nama ostaje jedino da spekulisemo da li je ovo fake ili mozda nije.
A šta ako to nije ljudsko stopalo već stopalo neke vrste malog majmuna,a ovo veliko stopalo od neke patke ili slično? Ako nalazimo bezbroj kostiju pratistorijskih životinja,morali bi isto tako naći bezbroj kostiju ljudi među njima.Pogotovo što bi ljudi kao lak plen bili najomiljenije jelo tim predatorima.
Utvedjeno je da je ljudsko na osnovu polozaja odredjenih kostiju stopala,jer taj polozaj pokazuje da su uspravno hodali.Kazem nije ovo jedina slika ima ih puno.Sta cemo sa crtezima i figuricama dinosaurusa u juznoj americi?
Cuj prijatelju, dinosaurusi nisu SVI izumrli pre 60 miliona godina...Izumro ih je najveci broj tada, ali neki su i preziveli nagli pad temperature na Zemlji (ja mislim da je teorija po kojoj je jedan asteroid udario u Zemlju i iskorenio dinosauruse apsolutno i potpuno pogresna). Iskorenilo ih je naglo zahladjene Zemlje koja se jednom vec pomerila iz svoje orbite i zauzela drugu orbitu, malo dalju od Sunca.
Neke vrste dinosaurusa ne samo da su prezivele do vremena faraona, vec su prezivele i do srednjeg veka.
U mitologijama svih naroda javljaju se cudna bica - zmajevi.
Pos svom izgledu zmajevi neodoljivo podsecaju na dinosauruse.
Oni JESU BILI poslednji dinosaurusi koji su se po svetu krili po pecinama...
Zadnju zenku sa dva mladunca su ubili u Evropi oko 1600. godine.

Neko na drugoj temi postavio sliku majmuna koji hoda na dve noge.A nije jedini majmun koji se kreće uspravno.Utvedjeno je da je ljudsko na osnovu polozaja odredjenih kostiju stopala,jer taj polozaj pokazuje da su uspravno hodali.Kazem nije ovo jedina slika ima ih puno.Sta cemo sa crtezima i figuricama dinosaurusa u juznoj americi?
Vidiš,to je vrlo moguće,da je to bio silos za raketu iz vremena hladnog rata.Posle kraja hladnog rata i razoružanja,ostalo dosta takvih praznih silosa.Al' posto ne znam, moram da primetim da je straaaasno pravilna, pogotovo onaj deo ispod povrsinskog sloja zemlje. Stavise po boji bih rekao da je betoniran, izgleda kao veliki saht, tunel za veliku raketu ili tako nesto. Nema sanse da je to prirodno nastalo.
Ako nisi znala svi ostaci danasnje ljudske civilizacije bi nestali za manje od deset hiljada godina,kada bi neko dosao poslije deset hiljada godina ,poslije nas ,ne bi nista nasao.Pogledaj samo emisiju after people na history.Sta ti mislis sta bi ostalo od nase civilizacije ?Interesuje me bas

Vest koja otvara mnoga pitanja.
Ogromna rupa u zemlji koja se otvorila u Gvatemala sitiju usled tropske oluje "Agata" progutala je trospratnicu, a u toj nesreći je jedna osoba izgubila život, pišu lokalni mediji a prenosi ABC News.
Kazu da je ovo erozija zemlje ?? Medjutim, rupa je suvise pravilna da bi bila prirodna tvorevina. Kako je moguc savren krug ili erozija tla na ravnom zemljistu?
Da li ovde ima neceg misterioznog ili ima naucnog geoloskog objanjenja ? Mnogi moguci scenariji mi padaju na pamet od suplje zemlje , vanzemaljaca, 2012 itd.
Vest a pogotovu slika dogadjaja izaziva nevericu.![]()
Rupa je izgleda misterioznija nego sto smo mislili.
Geolozi nemaju pojma sta je u rupi a predpostavljaju da je zbog svog savresnog okruglog oblika ispod rupe pecina a mehanizam nastanka je nepoznat. Znaju kako nije nastala ili nije usled zemljotresa a kako jeste ne znaju. Uveliko se sprema istrazivanje a straza je postavljena oko cele oblasti kako bi sprecila radoznalce da se priblize. Naravno, ako je u rupi bilo sta sto odudara od zvanicnih teorija o svetu i zivotu to nece prezentovati javnosti.
Vest
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/192207/Geolozi-se-spremaju-da-istraze-rupu-u-Gvatemali