Da li uopshte praktikujete??Kako se osecate kada saznate da neko o vama trachari?Kako se promeni vash stav,celokupan odnos prema toj osobi??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bleach:a shta je to tracharenje?![]()
nemam obichaj da pricham nekome svashta iza ledja, ali kad s drugaricom pricham o svemu i svachemu, pricham i o drugim ljudima... (8 ne shirim dezinformacije, i ne cimam se ako neko to chini za mene. (8
naravno, to mozhe da pogodi, ali... otkud znam, lakshe da batalish. (8
Tachno tako... 8)bleach:a shta je to tracharenje?![]()
nemam obichaj da pricham nekome svashta iza ledja, ali kad s drugaricom pricham o svemu i svachemu, pricham i o drugim ljudima... (8 ne shirim dezinformacije, i ne cimam se ako neko to chini za mene. (8
naravno, to mozhe da pogodi, ali... otkud znam, lakshe da batalish. (8
...ili da saznam nesto iz prve ruke,pa to kazem nekom "u poverenju"...al jos vise volim da cujem sta se prica o meni...
to mi je bas zanimljivo...miss:tracarenje:mmmm...njam,njam... :wink: ...voleeem da cujem dobar trac vise nego 'leba da jedem...ili da saznam nesto iz prve ruke,pa to kazem nekom "u poverenju"...al jos vise volim da cujem sta se prica o meni...
to mi je bas zanimljivo...
a ogovaranje:to ne,nikako...jednostavno ne volim nekome da pricam nesto lose iza ledja...ako mi smetas,ja ti to kazem,pa se ti ljuti ili nemoj i kraj...i valjda zato nikad (ili bar jaaaako retko) nisam cula da me je neko ogovarao...a to se uvek sazna za manje od pola sata...narocito ako je znacajno... 8)
joGooOOD:tako nekako 8)
hihihi... kako sam pametnaTinar:Tachno tako... 8)
Pp