AntunTun
Veoma poznat
- Poruka
- 10.846
ko si ti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa valjda vis avatar..sad se vrati malo unazad pa da vis kakav je bio tada.AntunTun:shta kao nije marlon debo?.....
marlon brando....dzejms din....dzordz kluni.....yebeni pavle yebeni vujisitj RUUUULLLLZZZZZZ......
Bolji ti je onaj iz ''Apokalipse...''marlon:Pa valjda vis avatar..sad se vrati malo unazad pa da vis kakav je bio tada.![]()
buaahahahaha a sto ti mene mrzis?zato sto nemam ajnstajna u avataru?AntunTun:bravo.....shmekere....
Os da ti ga napravim...Ajnsteina kao avatar?hanibal77:buaahahahaha a sto ti mene mrzis?zato sto nemam ajnstajna u avataru?![]()
no no kad stanem ispred ogledala ja vidim ove sike a ne ajnstajnamarlon:Os da ti ga napravim...Ajnsteina kao avatar?![]()
AntunTun:bravo shmekere za marlona....ne mrzim ja nikoga....mozhe se retji da bl-a zilota i tako neke ne volim....kao ni marlona....al ne mrzim ik....otqd da te mrzim?....jesm li nechim uvredio te?....ok sad smo zachatovali temu....a ja sam mislio da bude bash dobra tema i sve....kad se kosi nek se mrsi....a u q i tema i sve....ja mrzim....c c c....svashta....
mais non samo su t komentari na mene pomalo maliciozni a mozda to radis i sa drugima :? nebitno.jutros sam se pogledala u ogledalo i videla da nisam sinoc dobro skinula sminku...![]()
![]()
![]()