Ogledalo...

...da li se slažete da, da bi veza bila uspešna, slični trebaju da budu sa sličnima... tj, da partner što više liči na vas, što psihički, što fizički...

Npr, debeli sa debelima, nosati sa nosatima, visoki sa visokima, frizeri sa frizerkama i sl...

Da li vi tražite sebe u drugima?

Pa ono jeste, najbolje je da se braca i sestre medjusobno zene... Mislim, najveca je mogucnost da lice jedni na druge...:lol:

moje neko iskustvo govori da je u pitanju tzv. "hemija" ili se poklapate ili ne.
veze traju pa se prekinu pa se onove ili ne ali svejedno onu / onog kog trazis to i dobijes. a zelje se uvek ostvare

jeste,tako je, ono sto zelis, ne svjesno vec podsvjesno to privlacis...i tako ustvari mi mijenjamo partnere a ustvari sve isti profil.....formiran nedje na pocetku u prvoj pravoj vezi ili preslikan u porodici...

ne. trazim razumevanje.
a to mozes dobiti samo od slicnih.
niko nikome nista nije objasnio, a da ovaj to prethodno nije znao...

i slicno obrazovanje je bitno, inteligencija, karakteri, i stil zivota... lepo rekao munja, ne moze stipsa sa darezljivim... i ne moze!
Razumevanje možeš dobiti od bilo koga, bilo kada. Evo npr ja. Ne opravdavam niti podržavam, ali razumem.

ugrubo, mnoge stvari bi trebalo da se poklope - ne nadje dzabe krpa zakrpu
i za razliku od vecine ljudi takodje smatram da je bitan taj socijalni milje, jos sire shvacen nego za sada u ovoj temi
neke razlike medju ljudima su nepremostive, pa je normalno je tragati za osobom koja nam je u bitnome slicna
sve to se naravno ne odnosi na banalne stvari i normalno je do odredjene granice
preko toga je u pitanju patologija proistekla iz preterane narcisoidnosti...kad covek ne voli drugog, nego sebe kroz njega

Back