- Poruka
- 372.879
Ogledalo je super u sobi!Ja to obozavam!Jedino sto je bolje od obicnog ogledala je malo zatamnjeno ogledalo!Cini lepse telo i nekako mrsavije, veciti zenski problem!
Lukavo....to mi nikada nebi palo na pamet...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ogledalo je super u sobi!Ja to obozavam!Jedino sto je bolje od obicnog ogledala je malo zatamnjeno ogledalo!Cini lepse telo i nekako mrsavije, veciti zenski problem!
aha ..bitna je penetracija..dosadan si, aj zdravo![]()
...to je ipak samo opticka varka...:wink:
.........pa i u kraljevica marka bila varka pa je ipak pala vila raviojla ...................a i sharac kisnuo ko lud celu noc .........;-)
Koliko veliko, gde ga postaviti? Eh, da..i koliko je to po vama stimulativno.?
Ja resila da ga okacim..Pa da vas cujem..znam da vas ovo odmah asocira na SEX( sram vas bilo) zato i pitam ovde..
![]()
Daj, odaj mi tajnu....nikako ja taj kondom da skuvam...uf...jel chetam sada....ajd onda na PP..odaj mi...u cemu je tajna???meni stoji na vratima ormara veliko ogledalo (2x2 otprilike) i to je bas preko puta kreveta
a na plafonu mi isto zvuci ok medjutim sto kaze mammy kako da spavam s tim iznad glave,no no ne bih mogla
na tabli iznad su maramice
u fioci pored su kondomi(ako nam se prihoce s njima)
s moje strane bordo lampa,skoro crvena
to se zove opremljena soba![]()
Sa jedne strane ogledalo, a sa druge samo staklo, bez zidova...
ogledam se u njegovim ochima...
to mi je sasvim dovoljno...![]()
*prolupala sam u ranim jutarnjim chasovima![]()
Koliko veliko, gde ga postaviti? Eh, da..i koliko je to po vama stimulativno.?
Ja resila da ga okacim..Pa da vas cujem..znam da vas ovo odmah asocira na SEX( sram vas bilo) zato i pitam ovde..
![]()