Ogledalo u spavacoj sobi..

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
koliko vi ogledala imate uopste? ja sam se prvo setio retrovizora... ne znam zasto... nego, ozbiljno sad... idem da jedem picu.. mozda... mada bi i jedna pohovana piletina legla dobro... samo sto je velika, pa se prejedem... a zao mi da ostavljam hranu... da se baci... a pica moze prsuta... ili piroska... i jaje jedno ispeceno na vr'... i dosta kecapa i posolim... a majka me uvek vice zasto jedem preslano... a kad me vidi, posle se obraduje... ima izreka koju mi kaze: jedes slano k'o koza pred prc*anje... valjda se kozi daje da jede so, pre nego sto pocnu da prave bebe...

Na mene nije djelovalo uzbudjujuce, sta vise, pokvarilo mi je uzitak to sto se decko poceo namjestati, zagledati se, juriti polozaj u kom izgledamo napaljujuce a ne polozaj koji nama prija. A, mozda se jednostavno ja nisam znala opustiti.

Sjecam se kako su mama i tata nekada davno imali plakar preko citavog zida u sobi, a ona siber vrata imala ogledalo na sebi. Sada se nesto mislim, ako se jednom udam, ima to muzicu i sebi da kupim!

Koliko veliko, gde ga postaviti? Eh, da..i koliko je to po vama stimulativno.?
Ja resila da ga okacim..Pa da vas cujem..:p znam da vas ovo odmah asocira na SEX( sram vas bilo) zato i pitam ovde..:)

...........ja stavio ono ogledalo shto uvecava po celoj sobi pa kad privedem novu klinku ona se jadna i uplashi i odushevi ,izgleda glupo ali svrshavaju ko nikad do sad a i mene glava vishe ne boli .........;-)

Back