Pinkasta,ma, umem, veruj mi al sam u godinama kad mi neke stvari skreću pogled! Zamisli da u tom ogledalu vidim neku prašinu ili štroku u nekom uglu koji mi je bio neuhvatljiv oku, ladno bi ustala po pajalicu!![]()

Au, onda bolje nemoj!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pinkasta,ma, umem, veruj mi al sam u godinama kad mi neke stvari skreću pogled! Zamisli da u tom ogledalu vidim neku prašinu ili štroku u nekom uglu koji mi je bio neuhvatljiv oku, ladno bi ustala po pajalicu!![]()
Teta marina.c to radi u mraku :razz:
Uživam, Sinke, uživam! Uklapam se u statistiku a statistika kaže da žene u 35-40 najviše uživaju. Ko da im je, ne daj Bože, poslednje...Kad budes pocela uzivat u seksu neces gledat po coskovima.
Uživam, Sinke, uživam! Uklapam se u statistiku a statistika kaže da žene u 35-40 najviše uživaju. Ko da im je, ne daj Bože, poslednje...![]()
Koliko veliko, gde ga postaviti? Eh, da..i koliko je to po vama stimulativno.?
Ja resila da ga okacim..Pa da vas cujem..znam da vas ovo odmah asocira na SEX( sram vas bilo) zato i pitam ovde..
![]()
Uživam, Sinke, uživam! Uklapam se u statistiku a statistika kaže da žene u 35-40 najviše uživaju. Ko da im je, ne daj Bože, poslednje...![]()
kasandra,magicna krpa,sve po 95,feng shui...sta je sledecebar one Feng Shui delove
E, ovo je istina ziva
Ranije to nisam verovao, ali :razz::razz:
A na sta bi trebalo da nas asocira? Na brijanje? Sminkanje?Koliko veliko, gde ga postaviti? Eh, da..i koliko je to po vama stimulativno.?
Ja resila da ga okacim..Pa da vas cujem..znam da vas ovo odmah asocira na SEX( sram vas bilo) zato i pitam ovde..
![]()
![]()
A kad je NG, metne kapu.Ti, mladiČu, to znaš iz iskustva! Godište te otkriva!:razz:
Plafon.![]()
...ma,svuda...![]()
eto kako se mi dobro razumemoTooo, bre!!!! :-D
![]()
meni stoji na vratima ormara veliko ogledalo (2x2 otprilike) i to je bas preko puta kreveta
a na plafonu mi isto zvuci ok medjutim sto kaze mammy kako da spavam s tim iznad glave,no no ne bih mogla
na tabli iznad su maramice
u fioci pored su kondomi(ako nam se prihoce s njima)
s moje strane bordo lampa,skoro crvena
to se zove opremljena soba![]()